Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos a demarat pregătirile, cu Bodea în efectiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos - Dalia Sport Daia Romana47Industria Galda de Jos, liderul-surpriză al Ligii a IV-a este cea mai grăbită formaţie din „fotbalul mic”, formaţia clasată pe prima poziţie la mijlocul sezonului începând antrenamentele în această săptămână, în efectiv figurând Bodea (Energia Săsciori). Dacă Arena Alba Iulia, principala contracandidată la şefie are prevăzut startul pregătirilor pentru 21 sau 28 ianuarie, în schimb elevii lui Alin Hancăş vor juca duminică, 19 ianuarie, de la ora 12.00, un meci amical în deplasare, cu Voinţa Beldiu, alte jocuri de verificare fiind cu Rapid CFR Teiuş şi Olimpia Aiud. „Nu vom efectua un cantonament centralizat, menţinem ritmul celor trei antrenamente săptămânale. Nu ne-am propus obiectiv promovarea, însă dacă suntem la mijlocul drumului pe locul întâi, ne vom bate până la capăt să terminăm pe aceeaşi poziţie”, a declarat antrenorul Alin Hancăş.

Deocamdată, o singură noutate în efectivul liderului, atacantul Cristian Bodea (22 de ani), golgheterul Energiei Săsciori în turul campionatului cu 9 reuşite, găldenii vizându-l şi pe Frenţiu (Performanţa Ighiu), care însă a optat pentru Metalurgistul Cugir.

*Cătălin Ştef curtat din Maramureş

Goalkeeperul Cătălin Ştef, unul dintre remarcaţii sezonului atât în tricolul Industriei cât şi la Selecţionata AJF Alba (ce a disputat finala Cupri Regiunilor) a primit o propunere de a evolua la CSM Sighetu Marmaţiei (locul întâi în Maramureş). Portarul în vârstă de 24 de ani oscilează în a accepta sau un, însă plecarea sa ar însemna o grea pierdere pentru Industria, în condiţiile în care Ştef a primit numai 9 goluri în 19 meciuri susţinute (12 în campionat, unul în cupă şi 6 în Cupa Regiunilor). În eventualitatea despărţirii de veritabilul „înger păzitor” Cătălin Ştef, o variantă la îndemână pentru gruparea găldeană, ar fi Daniel Stănilă (34 ani, fost la Viitorul Sântimbru), liber de contract în acest moment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea