Rămâi conectat

Curier Județean

Incident rutier între bicicliști, la Gârbova – vinovatul a ajuns la spital, cu piciorul fracturat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, marți-seara, de către medicul de gardă din cadrul Spitalului municipal Sebeş, că la unitatea de primiri urgenţe a fost adus un bărbat, victima unui accident rutier.

biciclistDin primele cercetări efectuate de poliţiştii a rezultat că bărbatul, de 45 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe strada Cloşca din comuna Gârbova, nu a acordat prioritate de trecere unui alt biciclist, în vârstă de 13 ani, întrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, biciclistul în vârstă de 45 de ani, a suferit o fractură de picior şi a fost transportat de o rudă, la spitalul din Sebeş.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că biciclistul vinovat de producerea accidentului, era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea