Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Închisoare cu executare pentru un bărbat şi o femeie din Alba Iulia pentru proxenetism. Cei doi au înlesnit practicarea prostituției de către o adolescentă de doar 15 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Închisoare cu executare pentru un bărbat şi o femeie din Alba Iulia pentru proxenetism. Cei doi au înlesnit practicarea prostituției de către o adolescentă de doar 15 ani

Un bărbat şi o femeie din Alba Iulia au fost condamnați la închisoare cu executare pentru proxenetism. Potrivit procurorilor, C. Nicolae Teodor şi H. Raluca Maria au înlesnit practicarea prostituţiei pentru o minoră în vârstă de 15 ani. „În perioada iunie-iulie 2017, inculpaţii au determinat-o prin constrângere pe minora în vârstă de 15 ani să practice prostituţia în mai multe locaţii de pe raza municipiului Alba Iulia, i-au înlesnit practicarea prostituţiei prin asigurarea protecţiei şi găsirea de clienţi şi locaţii şi au obţinut foloase patrimoniale în urma acestei activităţi”, se precizează în rechizitoriul prin care cei doi inculpaţi au fost trimişi în judecată.

Faptele au avut loc în 2017, iar condamnarea definitivă a fost pronunțată în 26 martie 2024, la Curtea de Apel Alba Iulia. Bărbatul a primit o pedeapsă de 5 ani și 3 luni închisoare cu executare în regim de detenţie, iar femeia a fost condamnată la pedeapsa de 6 ani şi 9 luni închisoare cu executare în regim de detenţie. Ambii mai aveau condamnări anterioare, situație care le-a agravat pedepsele.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit hotărârii instanței, în perioada iunie-iulie 2017, inculpaţii au determinat-o prin constrângere pe minoră să practice prostituţia în mai multe locaţii de pe raza municipiului Alba Iulia, i-au înlesnit practicarea prostituţiei prin asigurarea protecţiei şi găsirea de clienţi şi locaţii şi au obţinut foloase patrimoniale în urma acestei activităţi.

Citește și: Închisoare cu executare pentru profesorul din Alba care atingea indecent elevele și le jignea: A fost judecat în două dosare diferite

Astfel, profitând de faptul că minora nu avea unde să locuiască şi nicio sursă de venit, inculpaţii i-au permis să rămână în locuinţa lor şi au determinat-o să practice prostituţia pentru a obţine bani. În perioada cât persoana vătămată a locuit alături de cei doi inculpaţi, inculpatul a lovit-o cu palma peste faţă pe minoră pentru a o determina să continue activitatea de prostituţie.

Toate sumele de bani obţinute de minoră în urma practicării prostituţiei au fost predate inculpatului, care îi asigura protecţia, în special, în gara din Bărăbanţ şi pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, iar aceste sume de bani au fost utilizate pentru a asigura traiul zilnic inculpaţilor, minorei şi celor trei copii ai inculpatei, precum şi pentru achitarea cazării la un motel unde minora era obligată să se prostitueze.

Victima, care a recunoscut inițial, a încercat pe parcursul procesului să îi disculpe pe cei doi, dar judecătorii nu au ținut cont de afirmațiile acesteia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea