Începând de azi, se modifică sensul unic de pe str. Munteniei din Alba Iulia. Vezi ce semne de circulație noi apar în zonă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În urma informării făcute de IPJ Alba – Poliția Municipiului Alba Iulia, Biroul Rutier, Primăria Alba Iulia anunță cetățenii că începând de azi, 11 martie 2015, se operează modificări în traficul rutier de pe str. Munteniei.

sens unicSe modifică sensului unic de pe strada Munteniei, cu precizarea ca traficul va fi preluat pe direcția Bulevardul Ferdinand I spre strada Octavian Goga. La intersecția străzilor Octavian Goga cu Munteniei se va monta un indicator de interzicere ”Accesul interzis”. De asemenea, la intersecția B-dul Ferdinand I cu str. Munteniei se va monta un indicator de informare “Sens unic”. Suplimentar, se va semnaliza interzicerea virajelor “la stânga” și “la dreapta”, la intersecția străzilor Traian cu Munteniei”, precizează reprezentantul administrației locale.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

Io Nescu Lată 11 martie 2015 at 22:48

semnele vechi de pe sensul celalat, vor ramane puse la derută ca de obicei.

Așa zis-a Burebista 12 martie 2015 at 7:38

Serviciul responsabil cu semnele de circulație au personalul afectat de uitare cronică. După ce se renovează o stradă de fiecare dată uită să restabilească circulația cum a fost înainte sau pun semne de circulație după câțiva ani. Le plătesc eu medicamentele plus o bâtă-n cot pentru durerea mare în cot pe care o au. Un exemplu pe o stradă pe care merg des, Andrei Mureșanu: la mijlocul străzii fiind îngustă poate circula doar o mașină. A fost sens unic înainte de reabilitare pe această porțiune. Fiind parcate mașini tot timpul pe stânga și pe dreapta de firma de panificație și carmangerie ce își are sediul tocmai acolo oricum nu poate merge decât o mașină. E sens unic acum dar invers de cum a fost înainte de reabilitare și pe o zonă mult mai mică. Reveniți domnilor cum a fost înainte.
Alt exemplu: am plătit parcare la primărie și adormiții și somnoroșii nu vin să marcheze că e plătit. Cine parchează în locul meu ia amenzi în continuu deși nu sunt vinovați. Când se trezesc?

Comentariile sunt oprite