Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE:Incendiu la o casă din Roşia Montană

Bogdan Presecan

Publicat

în

Incendiul a izbucnit miercuri, la miezul nopţii la o casă din localitatea Roşia Montană din judeţul Alba. La scurt timp, în jurul orei 00.30, pompierii din Câmpeni au ajuns la faţa locului şi au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins locuinţa unor localnici.

UPDATE: La faţa locului pompierii militari s-au deplasat cu 2 autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Roşia Montană. Ca urmare a incendiului au ars acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de circa 80 mp, mobilier, aparatura electrocasnică şi tâmplăria casei. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 60.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă o sobă cu acumulare de căldură (teracotă), în apropierea căreia se afla un perete placat cu lambriuri de lemn.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pedepse cu închisoarea pentru proprietarii ”cuiburilor” unde se practică administrarea de droguri

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pedepse cu închisoarea pentru proprietarii ”cuiburilor” unde se practică administrarea de droguri Legea nr. 172/2024, intrată în vigoare recent, modifică și completează mai multe acte normative din domeniul prevenirii și combaterii traficului și consumului ilicit de droguri și alte substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Legea permite sancționarea cu închisoare de până la cinci […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea