Rămâi conectat

Actualitate

Încă un cadru medical răpus de coronavirus: Un cunoscut medic A MURIT la numai 44 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doctorul Cristian Milicin, un cunoscut medic de 44 de ani din Timişoara a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta era intubat de câteva zile pe Sectia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Medicul s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu aproape trei săptămâni, iar starea lui de sănătate s-a agravat şi, în ciuda eforturilor colegilor de a-l salva, acesta a murit.

”Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puţin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic şi sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne loveşte pe toţi ca un trăznet şi încă un mesaj pentru acei inconştienţi care nu în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara este alături de familie. Sincere condoleanţe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris, pe Facebook, Raul Pătraşcu, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930

Unirea Ziarul

Publicat

în

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930 Descoperirea recentă despre grupele de sânge a adus la lumină un aspect fascinant al personalității umane. Aceste grupe nu numai că oferă informații despre compatibilitatea medicală, ci și despre abilitățile și comportamentele individuale. Un studiu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea