Rămâi conectat

Ştirea zilei

Încă un angajat al Curţii de Apel Alba Iulia, confirmat pozitiv cu COVID-19. Când se va relua activitatea în instanță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un singur caz de infectare cu noul coronavirus a fost depistat în urma retestării angajaţilor de la Curtea de Apel Alba Iulia. Persoana respectivă avea un răspuns incert la prima testare, care a devenit pozitiv la cea de-a doua.

În total, la nivelul instituţiei sunt confirmate pozitiv un număr de şapte persoane, dintre care cinci sunt judecători, care locuiesc la Alba Iulia şi Cluj-Napoca. Un alt rezultat de la a doua testare este incert, urmând a fi reluat.

„S-a încheiat retestarea tuturor colegilor cu rezultate inițiale negative sau incerte. Datele comunicate de DSP Alba confirmă rezultatele negative cu excepția unui singur rezultat care este incert și va fi repetat, în timp ce pentru o altă colegă, care a avut inițial rezultat incert, retestarea confirmă pozitivarea.

După o săptămână dificilă de luptă cu COVID-19 inclusiv 2 zile de suspendare a activității pentru dezinfecție generală, la Curtea de Apel Alba Iulia se va relua complet activitatea începând de luni 6 iulie 2020, cu stricta respectare a măsurilor de prevenire a infectării cu Noul Coronavirus. Cauzele aflate pe rolul instanței se vor desfășura conform programării iar colegii aflați în internare sau izolare, cărora le dorim însănătoșire grabnică, vor fi înlocuiți în activitate până la recuperarea completă.

Curtea de Apel Alba Iulia va manifesta în continuare maximă transparență, astfel încât justițiabilii și profesioniștii din sistemul judiciar să fie imediat și permanent informați prin toate mijloacele de informare disponibile”, au scris pe facebook reprezentanții Curții de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea