Rămâi conectat

Sport

Încă o plecare de sub Drăgana! Fundaşul Negrescu (Metalurgistul Cugir) a revenit la Pandurii Tg. Jiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir va rămâne în retur şi fără fundaşul Marian Negrescu, dorit insistent în aceste zile de prim-divizionara Pandurii Tg. Jiu, echipă care l-a împrumutat sub Drăgana la începutul campionatului.

Divizionara terţă a dat curs cererii venite dinspre Pandurii Tg. Jiu şi a acceptat să renunţe la serviciile fundaşului central, care astfel va părăsi cantonamentul centralizat al formaţiei cugirene.

Conducătorii cugireni nu se opun acestui transfer, solicitând în schimb ca patru jucători de la Pandurii să fie împrumutaţi sub comanda lui Călin Moldovan, condiţia fiind ca respectivii fotbalişti să fie din „prima linie”, respectiv din lotul ce s-a pregătit în Turcia. Pentru formaţia de sub Drăgana este o grea pierdere în condiţiile în care nu se va mai putea baza pe cuplul de fundaşi centrali din toamnă, Negrescu-Bactăr.

Ar fi a doua plecare spre gruparea gorjeană din această pauză, după cea a portarului Daniel Popescu, care a bifat deja cantonamentul centralizat din Antalya cu gruparea condusă de Flavius Stoican, antrenor care-l doreşte pe Negrescu în apărarea prim-divizionarei.

Discuţiile între cluburi s-au purtat în această perioadă, iar plecarea apărătorului în vârstă de 22 de ani lasă total descoperită zona centrală a defensivei cugirene, care a pierdut doi titulari de bază din prima parte a stagiunii, Bactăr, revenit la Luceafărul Oradea şi Negrescu, asta în cazul în care oficialii cugireni vor oferi dezlegarea ultimului.

De altfel, în amicalul de la Galtiu, „veteranul” Lucian Itu a evoluat în apărare, alături de Negrescu, pe întreaga durată a întâlnirii cu Viitorul Sîntimbru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea