Rămâi conectat

Curier Județean

Încă o femeie reținută în cazul fraudei cu contracte de credit

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Alba au continuat cercetările în cazul tinerei (C.A.I., în vârstă de 27 de ani), din comuna Ighiu care, în calitate de colaborator al unei societăţi de credit, a încheiat 27 de contracte de credit în numele a 27 persoane fizice de pe raza comunei Ighiu şi a municipiului Alba Iulia, folosind adeverinţe de salariu false, iar sumele de bani aferente creditelor le-a folosit in scopuri personale.

În cursul zilei de ieri a fost reţinută şi B.C.N., o femeie de 41 de ani, din Ighiu, care a sprijinit-o pe C.A.I. în activitatea infracțională. S-a stabilit că în perioada ianuarie-martie 2013, B.C.N., prin diverse metode, a procurat copii  ale actelor de identitate ale victimelor, modele de adeverinţe de salariu şi a participa la falsificarea acestora,  documente care ulterior au fost folosite de C.A.I. în activitatea infracțională.

În cursul zilei de azi, 5 aprilie, B.C.N. va fi prezentată Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate la înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi delapidare.

Reprezentanții IPJ Alba precizează  că la data de 4 aprilie, învinuita C.A.I., a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de arestare preventivă, procurorii dispunând faţă de aceasta măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară În urma scumpirilor tot mai mari, din ultima perioadă, românii parcă abia își mai duc traiul și parcă totul devine mai scump de la o zi la alta. Se pare că românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea