Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Încă o femeie reținută în cazul fraudei cu contracte de credit

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au continuat cercetările în cazul tinerei (C.A.I., în vârstă de 27 de ani), din comuna Ighiu care, în calitate de colaborator al unei societăţi de credit, a încheiat 27 de contracte de credit în numele a 27 persoane fizice de pe raza comunei Ighiu şi a municipiului Alba Iulia, folosind adeverinţe de salariu false, iar sumele de bani aferente creditelor le-a folosit in scopuri personale.

În cursul zilei de ieri a fost reţinută şi B.C.N., o femeie de 41 de ani, din Ighiu, care a sprijinit-o pe C.A.I. în activitatea infracțională. S-a stabilit că în perioada ianuarie-martie 2013, B.C.N., prin diverse metode, a procurat copii  ale actelor de identitate ale victimelor, modele de adeverinţe de salariu şi a participa la falsificarea acestora,  documente care ulterior au fost folosite de C.A.I. în activitatea infracțională.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cursul zilei de azi, 5 aprilie, B.C.N. va fi prezentată Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate la înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi delapidare.

Reprezentanții IPJ Alba precizează  că la data de 4 aprilie, învinuita C.A.I., a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de arestare preventivă, procurorii dispunând faţă de aceasta măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987! Într-un raport privind activitatea pe anul 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Alba a prezentat Colegiului Prefectural în ședința din 24 aprilie calitatea factorilor de mediu în judeţul Alba în cursul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea