Rămâi conectat

Actualitate

Încă 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focșani infectate cu COVID-19: Spitalul este închis pentru 48 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Încă 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focșani infectate cu COVID-19: Spitalul este închis pentru 48 de ore

Închis miercuri pentru 48 de ore după ce au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus un medic și o asistentă, la Spitalul Militar din Focșani, s-au făcut deja 60 de teste, anunță joi Digi24, iar testele ar fi fost pozitive pentru încă 20 de cadre medicale, a mai transmis postul de televiziune.

Un medic și o asistentă de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani au fost confirmați miercuri pozitiv cu infecție cu noul coronavirus, anunță, miercuri, Ministerul Apărării Naționale(MApN).Toți pacienții au fost externați și se face o anchetă epidemiologică. Spitalul a fost închis.

„Marți, 24 martie, la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Alexandru Popescu” Focșani au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 două persoane din rândul personalului medical și auxiliar sanitar.În urma acestei situații, s-a dispus externarea tuturor pacienților și efectuarea anchetei epidemiologice în vederea stabilirii contacților, iar pe timpul acesteia, posibilii contacți sunt plasați în autoizolare, urmând a fi testați”, conform unui comunicat de presă al MApN.

Spitalul Militar de Urgență Focșani se va închide pentru 48 de ore pentru executarea dezinfecției de grad foarte înalt pentru limitarea răspândirii infecției, cu excepția Centrului de Primiri Urgențe.

„În același timp, se vor recolta analize de la toți contacții simptomatici și, în funcție de rezultatele finale ale anchetei epidemiologice, se vor dispune măsuri ulterioare de protecție a personalului medical, în vederea menținerii capacității operaționale a spitalului”, mai precizează oficialii ministerului.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea