Rămâi conectat

Actualitate

Înaintea derbyului cu CSM Târgovişte Antrenorul Tomas Bilek crede în şansele echipei CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce în urmă cu o săptămână, stadionul „Cetate” a găzduit finala Cupei României Gold Corporation la rugby, acum a venit rândul sălii de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia să intre în atenţia iubitorilor de sport din ţară cu un nou eveniment de seamă.
CSU Alba Iulia întâlneşte sâmbătă, 10 decembrie, la ora 17.00, pe teren propriu, în etapa a 13-a a Diviziei A de baschet feminin, pe CS Municipal Târgovişte, în meciul derby ale campionatului naţional. Partida are această titulatură pentru că se întâlnesc echipe cu evoluţii remarcabile în actuala stagiune şi totodată două din ocupantele podiumului: CSM Târgovişte ocupă primul loc, neînvinsă, în timp ce elevele lui Tomas Bilek ocupă poziţia a treia cu o singură înfrângere din 12 partide disputate.
 În confruntările directe scorul este favorabil dâmboviţencelor, 4-0, ultimele două dispute fiind în luna septembrie, în Cupa României, atunci când CSM Târgovişte s-a impus în dublă manşă. Cele mai periculoase jucătoare de la formaţia vizitatoare sunt Florina Diaconu, Cristina Ciocan, Olena Zherzerunova şi Chrissy Givens.
Târgovişte este o echipă cu un joc de calitate, am observat acest lucru şi la începutul sezonului când am jucat Cupa împotriva lor şi am pierdut, aşa că trebuie să evoluăm cât putem de bine şi vom vedea ce se va întâmpla, pot să spun că va fi ca o loterie. Sper ca meciul să fie diferit de cel precedent, pentru că atunci eram la început şi nu eram foarte bine pregătiţi pentru un astfel de adversar, dar acum cred că suntem şi va fi un meci pe cinste„, a declarat antrenorul ceh Tomas Bilek (CSU Alba Iulia). Amfitrioanele nu se pot baza în acest joc pe Bianca Voica, ce acuză probleme medicale la genunchi.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea