Rămâi conectat

Sport

Înaintea barajului Metalurgistul Cugir – Minaur Baia Mare, de mâine, mijlocașul Paul Păcurar: “Vrem să reușim surpriza!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ex-uniristul Paul Păcurar (31 de ani), unul dintre cei mai experimentați echipieri ai “roș-albaștrilor” a revenit pe teren în ultima rundă din play-out-ul Ligii a 3-a, evoluând o repriză în confruntarea Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj, scor 4-0.

Mijlocașul central nu mai jucase de 6 săptămâni, din 9 aprile, de la Hunedoara, lipsind din pricina unor probleme medicale (edem osos la genunchiul drept, a apelat la injecții pentru a se recupera, se punea chiar problema unei intervenții chirurgicale).

*Meci de poveste în Maramureș

Chiar dacă nu este refăcut în totalitate, Păcurar speră să fie în teren miercuri, 25 mai, de la ora 18.00, în prima manșă a barajului de promovare, Metalurgistul Cugir – Minaur Baia Mare, mai ales că are în carieră un sezon petrecut în Liga a 2-a, în tricoul maramureșenilor, în sezonul 2015/2016 (dintre coechipierii săi de atunci, Ciprian Duruș este preparator fizic, dar a mai evoluat sporadic în actuala ediție). În acel sezon, s-a consemnat și meciul de poveste de pe “Viorel Mateianu”, cu FCSB, în optimile Cupei României (1-4 după loviturile de departajare), când albaiulianul a deschis scorul în fața a 14.000 de spectatori (deși arena putea găzdui doar 7200 de persoane)!

Acel meci cu Steaua a fost bonusul sezonului, ceva extraordinar. Aveam echipă bună, am condus prima parte a campionatului. Dacă nu erau probleme financiare, promovam în Liga 1”, a explicat Paul, care a mai trecut prin meciuri decisive (în 2017, când Pandurii Tg. Jiu a retrogradat din Liga 1 după un gol primit la Botoșani în minutul 90+4).

“Consider că avem șanse reale să trecem de primul baraj, chiar dacă adversarul are în efectiv jucători valoroși, bine cotați. Obiectivul este să câștigăm meciul de la Cugir și apoi vom vedea în retur”, a spus Păcurar. De trei ani și jumătate la gruparea de sub Drăgana, Paul Păcurar consideră că Metalurgistul poate da lovitura în această primă dublă baraj de promovare în Liga a 2-a.

Față de anul trecut, când am jucat cu SCM Zalău, suntem mai închegați. Eu spre să depășim primul baraj, să ne calificăm în finală. Poate reușim surpriza, deși ne batem cu echipe ce beneficiază de bugete mult superioare”, a conchis Păcurar, autor a două goluri în acest campionat.

Foto: Lucian DANCIU și Pixel ProSport Tg. Mureș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea