În weekend: Teatrul de Păpuși „Prichindel” pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Merlin” din Timișoara, cu spectacolul „O poveste din lumea păpușilor”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În weekend, echipa Teatrului de Păpuși „Prichindel” va urca pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Merlin” din Timișoara, cu spectacolul „O poveste din lumea păpușilor”.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” este invitat să participe la o ediție unică, așa cum au declarat-o organizatorii, a Festivalului Internațional de Animație „Sub masca lui Merlin” Timișoara.

ELIT

Echipa teatrului va susține două reprezentații cu spectacolul „O poveste din lumea păpușilor”, regia Teodora Popa, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Merlin” din Timișoara: sâmbătă, 3 octombrie 2020, de la orele 18.00 și duminică, 4 octombrie 2020, de la orele 11.00.

Spectacolul „O poveste din lumea păpușilor” îi invită pe cei mici la o scurtă incursiune, așa cum reiese și din titlu, în lumea păpușilor. Oare este o lume mai bună? Mai frumoasă? Fără necazuri sau primejdii? Rămâne de văzut. Însă cu siguranță este cântec, aventură și culoare.

Echipa care a realizat acest spectacol este formată din: Teodora Popa – regizor artistic, Elena Ilaș – scenograf, Florin Lucian Marin – sculptor păpuși, Levente Szöcs – compozitor, Teodora Popa, Viorica Boda, Ramona Benchea Mincu, Irina Melnic, Cătălina Mihăilă, Mădălin Costea, Tudor Cristian Popa și Iulian Costea – actori, Elena Madaras – regizor tehnic, Ovidiu Tămășan – operator de lumini, Călin Popa – maestru de lumini, Florin Andrea – maestru de sunet, Gheorghe Hațegan – mașinist, Mirela Tămășan – croitoreasă. Ioana Bogățan – manager.

Îi așteptăm cu drag pe micii spectatori ai Timișoarei în lumea păpușilor noastre, aducându-le veselie și zâmbet, iar ei să ne răsplătească cu multe aplauze.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419