Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ÎN WEEKEND: Primăria suplimentează linia de transport Alba Iulia -Sebeş, pentru concertele şi spectacolele de la Sărbătoarea Muzicii. Ultima cursă, la ora 23.00

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sarbatoarea MuziciiCu ocazia evenimentului din acest sfârşit de săptămână, Sărbătoarea Muzicii, primăria Alba Iulia suplimentează linia de transport Alba Iulia – Sebeş. Astfel că, sâmbătă şi duminică, ultima cursă spre Sebeş va avea ora de plecare 23.00 din parcarea Electrica şi 23.05 din autogara Livio Dario. Vineri programul pe această rută este normal, iar ultima plecare din Alba Iulia spre Sebeş va fi la ora 20.00.

Pentru a participa în număr cât mai mare la concertele care vor avea loc la Alba Iulia în acest sfârşit de săptămână, în special la spectacolul Aida de Verdi şi la concertul Bonnie Tyler, administraţia locală a decis suplimentarea liniei de transport Alba Iulia – Sebeş. Ulltima cursă spre Sebeş va pleca sâmbătă şi duminică de la ora 23.00 din parcarea Electrica şi 23.05 din autogara Livio Dario.

Astfel că şi  locuitorii municipiului Sebeş, dar şi cei din zonele alăturate vor avea ocazia să vadă cele două spectacole de calitate pregătite de Primăria Alba Iulia.

Vedeţi aici PROGRAMUL Sărbătorii Muzicii de la Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea