În weekend, peste 350 de polițiști din Alba au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice – valoarea amenzilor aplicate depășește 190.000 de lei

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Alba au desfăşurat, la sfârșitul săptămânii precedente, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

politia2 În perioada 10 – 12 iulie a.c., peste 350 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

ELIT

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie, concretizate în 119 controale în pieţe, târguri, localuri public şi verificări la 154 de societăţi comerciale, fiind vizată combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit şi a contrabandei cu produse accizabile.

politia1 Poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere rutiere, pentru fluidizarea circulaţiei precum şi pentru prevenire accidentelor rutiere şi sancţionarea abaterilor comise de conducătorii auto.

Mihail David - 2020

În urma acestei acţiuni au fost constatate 26 de infracţiuni, din care 6 de evaziune fiscală.

De asemenea, au fost aplicate 874 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 191.981 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 13.344 lei. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...