Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În weekend, începe semifinala Dinamo – Volei Alba-Blaj *Ştachetă ridicată şi speranţe în „Mica Romă”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Dinamo cupa112După ce a realizat o performanţă extraordinară pentru un club înfiinţat în urmă cu 3 ani, Volei Alba-Blaj se pregăteşte de cele mai importante dueluri din tânăra-i existenţă, semifinala cu Dinamo Bucureşti. Pătrunsă în „careul de aşi” al întrecerii naţionale de volei feminin, echipa din „Mica Romă” are-n faţă semifinalele competiţiei interne, unde adversar va fi aureolata formaţie Dinamo (22 de titluri), vicecampioana României, participantă în Champions League, recent finalistă a Cupei României (2-3 în ultimul act, cu Ştiinţa Bacău). Cu obiectivul atins, accederea între primele 4 şi sigură de calificarea în Europa, gruparea blăjeană îşi încearcă şansa, în rol de „buturugă mică”. Penultimul act se desfăşoară în sistemul „cel mai bun din 5 partide”, primele două meciuri la Bucureşti (vineri, 28 martie şi sâmbătă, 29 martie, de la ora 19.00), următoarele două în Sala „Timotei Cipariu” (miercuri, 2 aprilie şi joi, 3 aprilie) şi dacă, mai e nevoie, decisivul, în capitală duminică, 6 aprilie.

*”N-avem nimic de pierdut, ne jucăm şansa”, afirmă Sergiu Ştefănescu.

Paște Fericit! Gabriel Pleșa

Cu un palmares negativ împotriva bucureştencelor, ce le-au învins în 4 rânduri în această stagiune (dublu 3-2 în campionat, 3-0 la Blaj şi 3-1, în cupă), trupa sârbului Branko Gajic speră să producă surpriza deşi au în faţă „coşmarul” numit Dinamo. „Ne jucăm şansele, câte sunt, în aceste prime două meciuri, pe care le abordăm cu speranţă şi determinare. Am realizat până în prezent o performanţă onorantă pentru Blaj, ne-am calificat în «Final Four», dar jucăm pentru o medalie. Avem valoare, există determinare şi sperăm să ne ridicăm la înălţimea momentului. Ştim că Dinamo reprezintă o forţă, dar noi n-avem nimic de pierdut şi numai de câştigat în aceste dispute cu o grupare de tradiţie şi calibru”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba-Blaj.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea