În weekend, Cupa Blajului la volei feminin, cu trei echipe la start și program modificat

Paul Voicu - Primar 2020

După ce a câștigat, pentru al doilea an la rând, Cupa Timișoara, Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, va organiza în weekend a patra ediție a “Cupei Blajului”.

Din păcate, deoarece Știința Bacău a declinat în ultimul moment participarea, după ce a confirmat inițial, organizatorii au fost puși în dificultate, cautând o echipă care să înlocuiască în ultimul moment formația lui Grapă. S-a vorbit și de Poli Iași, dar, în cele din urmă, din diverse rațiuni, turneul se va disputa cu numai trei echipe la start, Volei Alba Blaj, UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj (ce s-au întâlnit și weekendul trecut în Banat). În consecință, și programul va surveni modificări, urmând să fie un singur joc în fiecare zi, vineri și sâmbătă, de la ora 18.00 (în loc de două cum fusese stabilit inițial), în Sala “Timotei Cipariu” (intrarea liberă), iar duminică, 7 octombrie, de la ora 11.00. Astfel, fiecare meci va avea cel puțin 4 seturi, iar în cazul în care va fi egalitate, 2-2, se va juca un set decisiv. Program „Cupa Blajului” 2018: *vineri, 5 octombrie, ora 18.00: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj; *sâmbătă, 6 octombrie, ora 18.00: CSM Lugoj – Agroland Timișoara; *duminică, 7 octombrie, ora 11.00: Volei Alba Blaj – Agroland Timișoara.

ELIT

Este prima apariție în fața fanilor din “Mica Romă” a noii echipe a lui Darko Zakoc, din efectivul blăjean urmând să absenteze voleibalistele Lora Kitipova (Bulgaria), Mariya Karakasheva (Bulgaria), Maja Aleksić (Serbia), dar și statisticianul Bojan Perović (Serbia), prezenți la Campionatul Mondial de Volei Feminin din Japonia. Înaintea dublei cu VK UP Olomouc, programată pe 24 și 30 octombrie, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, în fapt debutul în sezonul oficial 2018/ 2019, urmată de confruntarea cu MTV Stuttgart (Germania) – în turul al treilea, Volei Alba Blaj va mai fi prezentă în Polonia, în 12-14 octombrie, la Rzeszów, la un patrulater amical extrem de puternic, unde adversari vor fi Eczacibaşi Istanbul (vineri, 12 octombrie), Developres SkyRes Rzeszów  (sâmbătă, 13 octombrie) și Dresdner SC (duminică, 14 octombrie)

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...