Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

În weekend, Cupa Blajului la volei feminin, cu trei echipe la start și program modificat

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După ce a câștigat, pentru al doilea an la rând, Cupa Timișoara, Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, va organiza în weekend a patra ediție a “Cupei Blajului”.

Din păcate, deoarece Știința Bacău a declinat în ultimul moment participarea, după ce a confirmat inițial, organizatorii au fost puși în dificultate, cautând o echipă care să înlocuiască în ultimul moment formația lui Grapă. S-a vorbit și de Poli Iași, dar, în cele din urmă, din diverse rațiuni, turneul se va disputa cu numai trei echipe la start, Volei Alba Blaj, UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj (ce s-au întâlnit și weekendul trecut în Banat). În consecință, și programul va surveni modificări, urmând să fie un singur joc în fiecare zi, vineri și sâmbătă, de la ora 18.00 (în loc de două cum fusese stabilit inițial), în Sala “Timotei Cipariu” (intrarea liberă), iar duminică, 7 octombrie, de la ora 11.00. Astfel, fiecare meci va avea cel puțin 4 seturi, iar în cazul în care va fi egalitate, 2-2, se va juca un set decisiv. Program „Cupa Blajului” 2018: *vineri, 5 octombrie, ora 18.00: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj; *sâmbătă, 6 octombrie, ora 18.00: CSM Lugoj – Agroland Timișoara; *duminică, 7 octombrie, ora 11.00: Volei Alba Blaj – Agroland Timișoara.

Este prima apariție în fața fanilor din “Mica Romă” a noii echipe a lui Darko Zakoc, din efectivul blăjean urmând să absenteze voleibalistele Lora Kitipova (Bulgaria), Mariya Karakasheva (Bulgaria), Maja Aleksić (Serbia), dar și statisticianul Bojan Perović (Serbia), prezenți la Campionatul Mondial de Volei Feminin din Japonia. Înaintea dublei cu VK UP Olomouc, programată pe 24 și 30 octombrie, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, în fapt debutul în sezonul oficial 2018/ 2019, urmată de confruntarea cu MTV Stuttgart (Germania) – în turul al treilea, Volei Alba Blaj va mai fi prezentă în Polonia, în 12-14 octombrie, la Rzeszów, la un patrulater amical extrem de puternic, unde adversari vor fi Eczacibaşi Istanbul (vineri, 12 octombrie), Developres SkyRes Rzeszów  (sâmbătă, 13 octombrie) și Dresdner SC (duminică, 14 octombrie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea