Rămâi conectat

Sport

În Vinerea Mare, Metalurgistul Cugir – Corvinul Hunedoara | Atac la lider pentru a stopa coșmarul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Vinerea Mare, la ora 17.00, în etapa a 3-a din play-off-ul Seriei 9 a Ligii 3, duel interesant sub Drăgana între Metalurgistul Cugir (locul 4, 31 de puncte) și Corvinul Hunedoara (prima clasată, 58 de puncte).

Gruparea de lângă furnale, deja calificată matematic la barajul de promovare, are un parcurs remarcabil, 9 meciuri consecutive adjudecate, o singură remiză în cele 20 de dispute din actuala stagiune și 9 victorii din tot atâtea întâlniri cu reprezentantele Albei. În sezonul regular “corbii albaștri”, care contează pe M. Lupu (11 reușite stagionale), fostul atacant al gazdelor, s-au impus în ambele confruntări, 1-0 la Cugir și 4-0 acasă (cel mai drastic eșec al “roș-albaștrilor” în acest campionat).

Probleme de efectiv pentru amfitrioni în condițiile în care nu contează pe Vitinha – accidentat (dileme în flancul stâng al defensivei). Incerți sunt Vlădia – răcit, Udrea – nerefăcut, dar se speră în recuperarea lui Șaucă și Selagea (ultimul, măcar pentru actul secund).

Ne-am săturat să pierdem împotriva Corvinului. Este momentul să arătăm atitudine, determinare, să depășim problemele și să le facem o bucurie suporterilor de Sfintele Sărbători”, a declarat Călin Mureșan, directorul CS Metalurgistul Cugir.

*N-au mai câștigat de 4 ani!

16 martie 2019, 3-1 pe teren propriu, reprezintă data ultimului succes cugirean împotriva Hunedoarei. Au trecut mai bine de 4 ani, răstimp în care s-au disputat 9 confruntări în care Metalurgistul nu a izbutit decât două remize (3-3 în 2020, la Hunedoara și 0-0, la Simeria, în play-off, anul trecut). S-au înregistrat 4 eșecuri la rând și tot atâtea înfrângeri consecutive în fața fanilor.

În cele 5 meciuri din 2023, Metalurgistul Cugir a bifat 4 deplasări și a repurtat o victorie (2-0 acasă cu CSM Unirea Alba Iulia, contra căreia a remizat etapa anterioară pe “Cetate”). Trupa lui Lucian Itu va avea parte de 3 dueluri consecutive acasă, întâlnind, în ordine, Corvinul Hunedoara, Unirea Ungheni și CSM Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea