Rămâi conectat

Sport

În Vinerea Mare, duel aprig pe Ampoi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În Vinerea Mare, pe Ampoi se anunţă un meci crâncen, aurarii având de înfruntat „viruşii verzi”, partidă ce va debuta la ora 17.00 şi contează pentru etapa a 23-a a Seriei a 6-a din Liga a 3-a. Amfitrionii au 26 de puncte şi se situează pe poziţia a 9-a, iar gruparea clujeană este la 3 „lungimi”, cu trei locuri mai jos, combatantele regăsindu-se la minus 7 în ierarhia adevărului. „Este o confruntare dificilă şi importantă, pe care trebuie obligatoriu să o câştigăm pentru a le face un frumos cadou fanilor de Sărbătorile Pascale. Se anunţă un meci de 6 puncte, iar noi după dezamăgirea de la Luduş nu ne mai permitem un nou pas greşit”, a declarat antrenorul Ion Ilie. Din distribuţia amfitrionilor absentează Fulea – exclus din lot pe motive disciplinare, în vreme ce mijlocaşul P. Medrea este incert.
lArbitri Ad. Costreie, P. Tutunaru, Ramona Bunget (toţi Tg Jiu); observatori D. Lucaciu (Jibou), Ad. Cârstea (Timişoara). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea