Rămâi conectat

Sport

În ultimul meci al zonei juniorilor C, Unirea Alba Iulia – LPS Satu Mare 5-0 (2-0) *Andrei David – 4 goluri la Oradea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia - Inter Petrila 68Unirea Alba Iulia a încheiat cu o victorie categorică etapa de zonă de la Oradea a juniorilor  C, scor 5-0 (2-0) cu LPS Satu Mare, goluri marcate de Andrei David şi Ruben Todor – câte două, Eduard Crişan, „alb-negrii” clasându-se pe locul al treilea.

Competiţia a fost adjudecată de LPS Banatul Timişoara, care a învins după loviturile de departajare, 6-5 (în timpul regulamentar 2-2) echipa gazdă Luceafărul Oradea.

Unirea Alba Iulia pierduse primele două întâlniri ale etapei de zonă de la Oradea, 0-2 (0-0) cu LPS Banatul Timişoara şi 2-6 (1-2) cu Luceafărul Oradea, goluri înscrise atunci de golgheterul Andrei David.

Un turneu bun, cu mulţi jucători valoroşi. Unirea Alba Iulia a arătat că are talente, remarcând-se câţiva jucători, printre care Andrei David, care a înscris 4 goluri în acest turneu. Ne-am măsurat forţele cu echipe foarte valoroase şi important este că ne-am verificat potenţialul. Îi felicit pe jucători pentru ultimele două prestaţii, iar Unirea contează în continuare spre harta fotbalului românesc. Sper ca în această vară să se rezolve situaţia la club„, a spus antrenorul Vasile Ursu.

*Andrei David remarcat de specialişti

Mulţi specialişti m-au întrebat despre câţiva jucătorii Unirii, fiind remarcaţi 3-4 jucători, între care Andrei David, un atacant cum nu există la acest turneu. Din păcate nu ştim ce ne rezervă viitorul, ce se întâmplă cu echipa. S-ar putea ca clubul să se desfiinţeze şi atunci aceşti copii să plece gratis, la fel, ca şi Cioplântă, ajuns titular la  echipa naţională“, a menţionat Vasile Ursu.

Unirea Alba Iulia a mizat pe Emanuel Lazăr – Adrian Tîrsînă, Bogdan Filimon, Claudiu Davidaş, George Enache – Radu Palfi, Ruben Todor, Alexandru Lupea, Eduard Crişan, Roland Cordoş – Andrei David; au mai intrat Dragoş Varga – Adrian Savonea, George Macavei, n-au evoluat Andrei Necreală, Daniel Boţan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea