Rămâi conectat

Curier Județean

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 46 de evenimente, au aplicat 152 de amenzi şi au constatat 20 de infracţiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 46 de evenimente, au aplicat 152 de amenzi şi au constatat 20 de infracţiuni. 

La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 46 de evenimente, din care 39 solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 20 de infracţiuni şi au fost aplicate 152 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 35.950 lei, din care 11 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 136 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 6 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor, vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea