Rămâi conectat

Curier Județean

În ultimele 24 de ore, 29 de intervenţii ale poliţiştilor din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 29 de evenimente, au aplicat 132 de sancțiuni contravenţionale şi au constatat 24 de infracţiuni. Poliţiştii vor acţiona, în continuare, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente ce pot afecta liniştea comunităţii.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au acţionat, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor negative.
În această perioadă s-a intervenit la 29 de evenimente, din care 25 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Totodată, au fost constatate 24 de infracţiuni şi au fost aplicate 132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 26.480 lei, din care 12 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 119 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi una la Legea 12/1990 privind comerţul ilicit şi una la alte acte normative.

Au fost reţinute două permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

În continuare, poliţiştii vor fi zilnic la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea