Rămâi conectat

Sport

În semifinala Cupei României, Voința Stremț a eliminat Performanța Ighiu la penalty-uri! Stremțenii, la a treia finală consecutivă!.

Dan HENEGAR

Publicat

în

În prima semifinală din cadrul Cuoei României, faza județeană, Voința Stremț a elimnat Performanța Ighiu, după loviturile de departajare! La finele celor 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2 (1-2), iar oaspeții au ratat două lovituri  din punctul cu var, prin S  Turuș  și portarul Conțin. Stremțenii au transformat toate cele 4 execuții. Voința Stremț este la a treia finală consecutivă, câștigând ultimele două trofee, în finale cu CSU Alba Iulia.

 

A doua semifinală se va juca în 25 mai, între CS Universitatea Alba Iulia și Energia Săsciori, iar finala competiției „KO” este prevăzută, în perioada 10-12 iunie, pe Stadionul din Galtiu.

Voința Stremț s-a calificat după executarea loviturilor de departajare în finala Cupei Românieei, faza județeană. Este a treia prezență consecutivă a stremțenilor, cu tot atâția antrenori pe bancă (I. Marcu, I. Ilie, R. Oargă) în ultimul act al competiției “KO”, Voința câștigând ultimele două trofee, după finale cu CSU Alba Iulia. Semifinala de pe propriul teren, cu Performanța Ighiu, a fost încărcată de dramatism, scorul după 90 de minute fiind 2-2 (1-2). Oaspeții au deschis scorul prin V. Mureșan (6), amfitrionii au egalat în minutul 34 prin golgheterul Epure, însă la finele primului mitan ighienii dețineau avantajul grație penalty-ului transformat de Potopea. Tot din punctul cu var a reușit egalarea Trifa (80), iar în minutul 90+1 Potopea (Performanța) a fost eliminat. La execuțiile decisive, Performanța a ratat în două rânduri, prin S. Turuș și portarul Conțiu (a tras peste poartă), iar oponenți au marcat de 4 ori. Filmul loviturilor: 0-1 (Tripșa), 1-1 (Epure), S. Turuș (ratare, apără portarul Dr. Pop), 2-1 (M. Cristea), 2-2 (antrenorul M. Oprea), 3-2 (Cerghedean), 3-3 (Hârciagă), 4-3 (Trifa), Conțiu (ratare). Cealaltă semifinală, între CSU Alba Iulia și Energia Săsciori, se va disputa miercuri, 25 mai, ora 18.00, iar finala este prevăzută în perioada 10-12 iunie, pe stadionul din Galtiu, prilej cu care se va desfășura și ultimul al al Cupei României Under 19, dar și festivitatea de premiere a performerilor fotbalului județean.

Foto: Rareș NICULAȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea