Rămâi conectat

Sport

În Sala “Timotei Cipariu”, turneul final de volei juniori, în organizarea CSȘ Blaj și Primăriei municipiului Blaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sala “Timotei Cipariu” din Blaj se va desfășura un eveniment sportiv de anvergură, turneul final de volei masculin juniori, în perioada 18-22 mai.

CSȘ Blaj a primit dreptul de a organiza acest eveniment în urma unei recente decizii a Federației Române de Volei, un rol însemnat având în acest sens și colaborarea cu Primăria municipiului Blaj, prin primarul Gheorghe Rotar.

Suntem foarte bucuroși că avem posibilitatea să ne batem acasă pentru medaliile naționale. Este un moment deosebit al voleiului din Blaj și merită apreciată preocuparea primăriei în susținerea tinerilor sportivi din municipiu”, a spus antrenorul Alexandru Man, directorul CSȘ Blaj.

La această competiție vor fi prezente cele mai bune 6 echipe din țară, turneul urmând să se dispute în sistem fiecare cu fiecare (trei jocuri în fiecare zi). Vor participa CTF Mihai I (campioana ultimelor 3 ediții), CSȘ Buzău, CSȘ Blaj (trei victorii în turneul semifinal de la finele lunii aprilie, din Sala “Avram Iancu”), CSȘ Zalău, LAPI Dej și LPS Bistrița. În 2019, dar la speranțe, a mai fost un turneu final în “Mica Romă”, gazdele adjudecându-și medaliile de bronz.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Blăjeanca Mihaela Blaga, la Campionatul European de cros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga, sportiva din Blaj pregătită de Cristina Man va lua startul duminică, la Campionatul European de cros (Under 20, Under 23, seniori, masculin și feminin), competiția care se desfășoara în Belgia, la Bruxelles, adunând la start 540 de atleți din 38 de țări. Din delegația “tricoloră”, compusă din 11 sportivi, face parte Mihaela Maria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare