Rămâi conectat

Sport

În Sala “Timotei Cipariu”, turneul final de volei juniori, în organizarea CSȘ Blaj și Primăriei municipiului Blaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Sala “Timotei Cipariu” din Blaj se va desfășura un eveniment sportiv de anvergură, turneul final de volei masculin juniori, în perioada 18-22 mai.

CSȘ Blaj a primit dreptul de a organiza acest eveniment în urma unei recente decizii a Federației Române de Volei, un rol însemnat având în acest sens și colaborarea cu Primăria municipiului Blaj, prin primarul Gheorghe Rotar.

Suntem foarte bucuroși că avem posibilitatea să ne batem acasă pentru medaliile naționale. Este un moment deosebit al voleiului din Blaj și merită apreciată preocuparea primăriei în susținerea tinerilor sportivi din municipiu”, a spus antrenorul Alexandru Man, directorul CSȘ Blaj.

La această competiție vor fi prezente cele mai bune 6 echipe din țară, turneul urmând să se dispute în sistem fiecare cu fiecare (trei jocuri în fiecare zi). Vor participa CTF Mihai I (campioana ultimelor 3 ediții), CSȘ Buzău, CSȘ Blaj (trei victorii în turneul semifinal de la finele lunii aprilie, din Sala “Avram Iancu”), CSȘ Zalău, LAPI Dej și LPS Bistrița. În 2019, dar la speranțe, a mai fost un turneu final în “Mica Romă”, gazdele adjudecându-și medaliile de bronz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea