Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

În premieră, municipiul Alba Iulia va fi prezent la două standuri din cadrul Târgului de Turism al României

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Targ de turismMunicipiul Alba Iulia va avea regim de V.I.P. la Târgul de Turism al României și asta pentru că, pe lângă standul în care își va prezenta atracțiile turistice alături de Consiliul Județean Alba, are un loc rezervat și la standul Autorității Naționale pentru Turism.

Invitația ANT-ului a venit în urma primirii titlului de ”Destinație Europeană de Excelență”, acordat prin intermediul proiectului EDEN, lansat de Comisia Europeană.

La ambele standuri, Cetatea Alba Carolina va fi promovată atât de reprezentanții municipalității, pregătiți special să ofere informații detaliate despre atracțiile turistice de aici, cât și prin pliantele și afișele ce vor fi prezentate.

Municipiul Alba Iulia participă, pentru al 4-lea an consecutiv, la Târgul de Turism al României – cea mai importantă manifestare expoziţională din ţara noastră destinată turismului, reușind de fiecare dată să atragă atenția celor interesați prin maniera de prezentare. De mare ajutor au fost Garda Cetății dar și Garda Romană de la Apulum, care, alături personajele istorice de la Muzeul Național al Unirii, au adus un plus de originalitate și au stârnit curiozitatea turiștilor și dorința lor de a vizita orașul.

Târgul de Turism al României, organizat de Romexpo de două ori pe an, reunește elita firmelor de profil atât din țară, cât și din întreaga lume. Ediția de primăvară va avea loc, în acest an, în perioada 13 – 16 martie.

La cea de-a XXXI-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând: turism cultural, rural sau de business, turism de tratament, destinații exotice, croaziere ori turism de aventură”, spun organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea