Rămâi conectat

Sport

În Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – FC Avrig 1-1 (1-1) | „Roș-albaștrii”, doar remize în retur, Cîrstean a ratat un penalty, dar a marcat împotriva fostei echipe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir rămâne fără victorie în 2018, după a treia remiza consecutivă cu FC Avrig, scor 1-1 (1-1), o întâlnire contând pentru prima etapă a returului Seriei a 5-a și reprogramată din pricina amânării startului părții secunde a campionatului. 

Prima jumătate de oră a fost intensă, iar după ce Cîrstean (11) a ratat un penalty (a apărat portarul Crivăț) s-au marcat cele două goluri: Făgărășanu (14), respectiv fostul cugirean Cîrstean (28). Gruparea de sub Drăgana are trei remize la rând, iar în weekend o așteaptă un nou meci dificil, tot acasă, cu Fotbal Comuna Recea.

*1-0, MIN. 14: FĂGĂRĂȘANU, golgheterul eșalonului terț, a deschis scorul cu o lovitură de cap imparabilă, la centrarea lui Sorian

*1-1, MIN. 28: Cârstean se reabilitează ș deviază cu capul după un corner, aducând egalarea

În minutul 11, Crivăț a apărat un penalty executat de fostul cugirean Cîrstean.

*Călin Moldovan: „Fără suflet și inimă nu poți juca fotbal!”

„Iarăși primim goluri ca în Liga a V-a, nu învățăm nimic din meciurile anterioare. Facem greșeli individuale, nu avem luciditate și personalitate. Fără suflet și inimă nu poți juca fotbal la acest nivel, nu m-a dezamăgit rezultatul cât evoluția echipei. Am avut 4-5 ocazii mari, dar am primit extrem de ușor golul egalizator„, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Se poate spune că gruparea de sub Drăgana s-a pregătit toată iarna pentru acest joc, dar a intervenit o nouă modificare a programului competițional, prin amânarea din weekend a etapei a 19-a, când trebuia să întâlnească, în deplasare, Gaz Metan Mediaș II, meci mutat în 3 aprilie, motiv pentru care programul este unul comprimat la maximum, până în Vinerea Mare fiind 4 întâlniri.

*Cîrstean, împotriva fostei echipe

FC Avrig a lăsat o impresie excelentă la precedenta descindere în Alba, pierzând nemeritat la Galda de Jos, 0-1, cu Industria, un meci în care Bratima a ratat un penalty. Din distribuția nou-promovatei sibiene face parte și fostul golgheter al “roș-albaștrilor”, atacantul Adrian Cîrstean, dorit în intersezon la Metalurgistul. În această etapă, dintre conjudețene stau Industria Galda și Performanța Ighiu, iar Unirea Alba Iulia joacă miercuri, la Dumbrăveni, cu Gaz Metan Mediaș II.

Metalurgistul: Crivăț – Tăban, Itu, Negrescu, Cioban (75, Udrea) – Șaucă, Măd. Popa, Sorian, Șuteu (60, Firan) – Codrea (65, Scurtu), Făgărășanu; rezerve N. Bănică, Vărărean. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.

FC Avrig: Al. Samoilă – Lascu, D. Popa, Natea, Gombar – A. Stanciu, Bratima, I. Bărculeț, Coșovan – Stelea, Cîrstean. Rezerve: Cocârca – Ad. Radu, Lacău, Șimon, Iancu, Bolta, Risti. Antrenor: Mihai Ianc


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea