Rămâi conectat

Actualitate

În județul Alba, de sărbători, peste o sută de apeluri la 112 au necesitat intervenţia de urgenţă a poliţiştilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În perioada 19 – 22 aprilie, cu ocazia Sărbătorii de Paști, poliţiştii din Alba au fost la datorie şi au acţionat pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţul nostru.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Alba, “în această perioadă la nivelul judeţului Alba, peste 250 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, transporturi şi arme, au acţionat zilnic, folosind 78 de mijloace auto, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Poliţişti au fost organizaţi în echipaje mixte de ordine şi siguranţă publică în colaborare cu jandarmi şi poliţie locală, astfel că în această perioadă nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice.

În cele 4 zile au fost constatate un număr total de 18 infracţiuni, din care 5 de natură judiciară şi 13 la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea au fost aplicate 225 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 36.500 lei, din care 64 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 5 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 153 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 3 la alte acte normative.

Prin SNUAU 112 au fost înregistrate un număr total de 263 apeluri, din care 172 în mediul urban şi 92 în mediul rural. Prin 133 de apeluri au fost semnalate evenimente care au necesitat intervenţia de urgenţă a poliţiştilor.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea