Rămâi conectat

Sport

În fieful „vampirilor” se joacă sâmbătă, la ora 11.00 -fără Bălu şi S. Mureşan contra Gloriei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

FC Unirea Alba Iulia dă piept sâmbătă, la ora 11.00 cu liderul actual al seriei vestice, Gloria Bistriţa, echipa lui Pădureanu având cea mai puternică ofensivă după primele 5 runde, 12 goluri înscrise, meciul urmând a fi televizat în direct pe DigiSport 2. „Sunt două examene dificile, cu Gloria şi la Severin, plecăm cu şansa secundă în fiecare din aceste meciuri, dar noi încercăm să luăm puncte”, a afirmat căpitanul unirist, portarul Adrian Pascal, ce a impresionat în acest start stagional.
„Alb-negrii” susţin că pot produce surpriza în fieful lui Pădureanu, după ce recent au încurcat planurile altei foste prim-divizionare Poli Timişoara, ce a părăsit Liga 1 cu scandal. Însă Stelian Gherman are din nou probleme de efectiv, din pricina suspendărilor lui S. Mureşan şi Bălu, situaţie în care trebuie să improvizeze în partea dreaptă, anticipându-se implicit cooptarea în efectiv a lui Negură sau Cl. Oara, jucători meniţi să acopere flancul respectiv. Şefii Unirii au reuşit să ajungă la un acord cu fundaşul Marius Pistol, iar acesta după ce a devenit liber de contract a semnat o nouă înţelegere valabilă pentru două sezoane. De asemenea, oficialii albaiulieni continuă discuţiile cu Bogdan Bucurică, jucător curtat insistent din iarnă de Astra Ploieşti. Revenit pe gazon după o pauză de aproape 16 luni, apărătorul stânga aşteaptă până la finalul turului, tratativele purtându-se în jurul duratei (fotbalistul vrea încă 6 luni, iar clubul încă un sezon), dar şi pe seama restanţelor totale cifrate la aproape 14.000 euro.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea