Rămâi conectat

Monden-Clubbing

În exclusivitate pentru ziarul Unirea: Celebrul designer Cătălin Botezatu promite o prezentare de modă în acest an la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

   După cum aţi putut citi în ziarul Unirea, la Alba Mall,  celebrul designer Cătălin Botezatu însoţit de Monica Vlad, autoarea volumului, şi-a lansat cartea „Trei Vieţi. Pedeapsa”, eveniment care s-a bucurat de un real succes în rândul publicului tânăr albaiulian şi a umplut sala până la refuz.  La final, imediat după numeroasele autografe acordate îndeosebi admiratoarelor sale de diferite vârste şi după multe poze făcute cu acestea, am realizat, în exclusivitate pentru cititorii şi cititoarele ziarului Unirea,  un mini-interviu cu Cătălin.
Bună Cătălin, spune-mi te rog ce „muză” te-a adus aici, la Alba Iulia?
– Păi nu ştiu, aş putea spune că sunt mai multe „muze”. Este vorba doamnele de la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga”, dar şi de unii de la Consiliul Judeţean Alba. Recunosc faptul că nu cunosc pe nimeni în mod special la Alba Iulia, aşa că nu pot să-ţi dau un răspuns care să te satisfacă în sensul muzei.
Am auzit că pregătirea ta a fost  destul de meticuloasă pentru întâlnirea cu publicul albaiulian la acest eveniment. Ţi-ai făcut inclusiv manichiura la Alba Iulia, este adevărat?
– Da… nu a fost meticuloasă, mi-am făcut manichiura pentru că n-am mai avut timp şi pentru că la ultimele filmări efectiv mi-am distrus-o, aşa că nu puteam să vin să dau autografe cu o manichiură inadecvată.
În  cadrul nenumăratelor tale prezentări de modă, ai avut ocazia să lucrezi cu vreun model din Alba Iulia?
– Nu ştiu, sunt multe fete cu care lucrez din Transilvania, probabil că fetele cu care lucrez la Cluj, dintre ele sunt multe şi din Alba Iulia şi din Sebeş,  dar nu ştiu exact, e posibil.
Ce planuri ai pentru 2012?
– Am început filmările la „Burlacul 3”, acum pregătesc colecţia pentru New York, deoarece particip la săptămâna mare, la Waldorf-Astoria în perioada 16-20 septembrie. În 11 februarie am o prezentare la Miami, deoarece deschidem clubul „Bamboo” în Miami, apoi spre sfârşitul lunii februarie şi începutul lunii martie voi fi la Moscova, iar pe perioada 4-7 aprilie, la Dubai Fashion Week. .
Crezi că în viitorul apropiat ar fi posibilă o prezentare de modă
„Cătălin Botezatu” la Alba Iulia?
– Da, mă gândesc la asta pentru că locaţiile din Alba sunt deosebit de ofertante, cetatea este foarte,  foarte frumoasă.  Iar dacă ar fi să alegem într- o prezentare în aer liber sau una în interior, pot spune că şi cea din seara şi sala aceasta a fost deosebit de reuşită. Sper că în cele din urmă voi reuşi, cu toată aglomeraţia evenimentelor pe care le am şi la care trebuie să iau parte în acest an, să vin cu o prezentare de modă şi la Alba Iulia, un oraş deosebit de frumos şi atrăgător, dar şi cu oameni minunaţi.
Mulţumesc frumos şi  mult succes în toate cele ce ţi-ai propus pentru viitor.

Alexandra MATEŞ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea