Ziarul Unirea

În exclusivitate pentru ziarul Unirea: Celebrul designer Cătălin Botezatu promite o prezentare de modă în acest an la Alba Iulia

   După cum aţi putut citi în ziarul Unirea, la Alba Mall,  celebrul designer Cătălin Botezatu însoţit de Monica Vlad, autoarea volumului, şi-a lansat cartea „Trei Vieţi. Pedeapsa”, eveniment care s-a bucurat de un real succes în rândul publicului tânăr albaiulian şi a umplut sala până la refuz.  La final, imediat după numeroasele autografe acordate îndeosebi admiratoarelor sale de diferite vârste şi după multe poze făcute cu acestea, am realizat, în exclusivitate pentru cititorii şi cititoarele ziarului Unirea,  un mini-interviu cu Cătălin.
Bună Cătălin, spune-mi te rog ce „muză” te-a adus aici, la Alba Iulia?
– Păi nu ştiu, aş putea spune că sunt mai multe „muze”. Este vorba doamnele de la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga”, dar şi de unii de la Consiliul Judeţean Alba. Recunosc faptul că nu cunosc pe nimeni în mod special la Alba Iulia, aşa că nu pot să-ţi dau un răspuns care să te satisfacă în sensul muzei.
Am auzit că pregătirea ta a fost  destul de meticuloasă pentru întâlnirea cu publicul albaiulian la acest eveniment. Ţi-ai făcut inclusiv manichiura la Alba Iulia, este adevărat?
– Da… nu a fost meticuloasă, mi-am făcut manichiura pentru că n-am mai avut timp şi pentru că la ultimele filmări efectiv mi-am distrus-o, aşa că nu puteam să vin să dau autografe cu o manichiură inadecvată.
În  cadrul nenumăratelor tale prezentări de modă, ai avut ocazia să lucrezi cu vreun model din Alba Iulia?
– Nu ştiu, sunt multe fete cu care lucrez din Transilvania, probabil că fetele cu care lucrez la Cluj, dintre ele sunt multe şi din Alba Iulia şi din Sebeş,  dar nu ştiu exact, e posibil.
Ce planuri ai pentru 2012?
– Am început filmările la „Burlacul 3”, acum pregătesc colecţia pentru New York, deoarece particip la săptămâna mare, la Waldorf-Astoria în perioada 16-20 septembrie. În 11 februarie am o prezentare la Miami, deoarece deschidem clubul „Bamboo” în Miami, apoi spre sfârşitul lunii februarie şi începutul lunii martie voi fi la Moscova, iar pe perioada 4-7 aprilie, la Dubai Fashion Week. .
Crezi că în viitorul apropiat ar fi posibilă o prezentare de modă
„Cătălin Botezatu” la Alba Iulia?
– Da, mă gândesc la asta pentru că locaţiile din Alba sunt deosebit de ofertante, cetatea este foarte,  foarte frumoasă.  Iar dacă ar fi să alegem într- o prezentare în aer liber sau una în interior, pot spune că şi cea din seara şi sala aceasta a fost deosebit de reuşită. Sper că în cele din urmă voi reuşi, cu toată aglomeraţia evenimentelor pe care le am şi la care trebuie să iau parte în acest an, să vin cu o prezentare de modă şi la Alba Iulia, un oraş deosebit de frumos şi atrăgător, dar şi cu oameni minunaţi.
Mulţumesc frumos şi  mult succes în toate cele ce ţi-ai propus pentru viitor.

Alexandra MATEŞ

ELIT

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

7 Comentarii

Horea 29 ianuarie 2012 at 17:57

Nu ne mai ÎMBÂCSIŢI cu catalin botezatu si prin ziarul UNIREA.
O fac excesiv de multe alte tabloide si posturi de teliviziune avide de un rating ieftin.

nn35 29 ianuarie 2012 at 18:53

La modul cum vad ca va privste Botezatu in poza din articol cu siguranta ca veti prezenta pt. el, domnisoara Alexandra. Dar din ce se stie prin urbe demult cochetati cu ideea modelingului insa pana acum nu ati avut parese ocazia… Deci bafta !

vigilante 29 ianuarie 2012 at 19:12

Ar fi de interes o prezentare de moda la Alba Iulia. Propun ca prezentarea sa se desfasoare in zona ruinelor Refractarei sau in halele goale apartinand altor agenti economici ai municipiului falimentari si astia. Propun sa se defileze cu tinute adecvate pentru somerii disponibilizati, ex: pantaloni rupti in c.r. pantofi scalciati (sezonul toamna/iarna/primavara/vara), basti cu paratrasnet si halate de maistri, salopete din vremurile in care cetatenii municipiului mai aveau si de munca.

dolfi 29 ianuarie 2012 at 20:27

halatele alea obligatoriu sa fie de culoarea indigo-violet si sa fie dotate cu un creion, un pix si un piaptan la buzunarul de la piept!

Albanezu 29 ianuarie 2012 at 20:24

Lasatil dracu pe fraerul asta obosit cu besini in cap si gasiti alte subiecte mai interesante .

capitala 29 ianuarie 2012 at 20:28

A zis asta …la lansarea cartii Alexandra mama, nu e exclusivitate :D. Au fost toti ziaristii acolo

Badia 30 ianuarie 2012 at 2:33

Romantaata povestea lui. Dar este adevarata?????

Comentariile sunt oprite