Rămâi conectat

Actualitate

În Divizia A de handbal feminin, CSM Slatina – HC Alba Sebeş 27-24 (11-8)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şi în etapa a 2-a a Diviziei A de handbal feminin, HC Alba Sebeş a pierdut în deplasare, scor 24-27 (8-11) cu CSM Slatina, echipa lui Octavian Achimescu înregistrând al doilea eşec consecutiv în Seria B, după cel de la Bistriţa.

Marcatoarele oaspetelor au fost Ana Ion 5 goluri, Ana Ciolan 5, Paula Hoha 5, Simina Neag 4, Mihaela Tecariu 3, Bianca Bogdan 1, Delia Paştiu 1. Au mai făcut parte din lot Maricica Ilea, Lenuţa Mormeci – Ioana Pojar, Andreea Baltag, Ana Maria Popa (au lipsit din motive medicale Paula Chirilă şi Ioana Almăşan). „A fost un meci foarte bun mai ales în a doua repriză, când ne-am apropiat de la 8 goluri diferenţă numai la unul. S-au remarcat  Ana Ion, Ana Ciolan şi Paula Hoha, dar şi portarul Lenuţa Mormeci„, a spus Virgil Costea, preşedintele clubului HC Alba Sebeş.

În sala „Florin Fleşeriu”, joi, 27 septembrie, la ora 18.00, HC Alba Sebeş va întâlni Mureşul Tg. Mureş, în prima reprezentaţie a stagiunii în faţa fanilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea