În Cupa României, astăzi, Industria Galda – Unirea Alba Iulia, sub amenințarea COVID-19!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Astăzi, de la ora 16.30, este programat, în turul secund al Cupei României, jocul dintre Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia, partidă ce regăsește ambele distribuții cu probleme din pricina pandemiei de coronavirus, fapt care aduce un semn de întrebare asupra întâlnirii.

Astfel, cele două divizionare terțe au fost în această dimineață la noi testări, lucru solicitat de DSP Alba, așteptând în timp util rezultatele pentru a fi transmise, confirm regulamentelor în vigoare, către FRF!

ELIT

Așa cum anunțam ieri, pandemia de coronavirus a afectat și pe Unirea Alba Iulia. În acest moment, trei jucători, respectiv Andrei David, Filip Morar (absenți și în etapa anterioară, din aceste motive) și Bogdan Bucurică (a jucat la Jucu, contra Sănătății Cluj) au ieșit pozitivi, la fel ca antrenorul secund Mircea Oprea, restul testelor, efectuate duminică, fiind negative pentru jucători și antrenori.

*Probleme și la Industria

Recentele teste efectuate de Industria Galda au adus vești neplăcute întrucât într-o grupă testată prin metoda pooling rezultatele au fost pozitive, astfel că e obligatorie o retestare individuală. Din păcate, Răzvan Frențiu, primul echipier al găldenilor infectat cu COVID-19 în urmă cu aproximativ două săptămâni, a ieșit, din nou, pozitiv (joia trecută), situația complicându-se pentru gruparea condusă de Paul Ciucă.

Dan HENEGAR