În continuare, ZERO cazuri de coronavirus în județul Alba. Rămânem printre singurele județe cu niciun caz confirmat. Bilanțul în țară

În continuare, ZERO cazuri de coronavirus în județul Alba. Rămânem printre singurele județe cu niciun caz confirmat. Bilanțul în țară

Județul Alba a reușit să treacă cu bine peste o nouă zi dificlă, în care, la nivel național au fost confirmate alte 19 cazuri. Potrivit DSP Alba, nici un test, din cele trimise la analize, nu a rezultat ca fiind pozitiv, fapt ce menține județul nostru departe de harta roșie a epidemiei.

Din fericire, în județul nostru, în continuare nu a fost confirmat niciun caz, fapt ce clasează județul nostru printre puținele județe din țară neinfectate cu virusul (COVID-19), alături de Botoșani, Sibiu, Dâmbovița, Călărași, Argeș, Bistrița-Năsăud, Harghita, Tulcea și Giurgiu.

Potrivit celui de-al doilea buletin informativ, pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.078 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus), dintre care 35 sunt din județul nostru. Alte 14.845 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, dintre acestea 267 find județul Alba.

INFORMARE COVID-19

Autoritățile din Alba Iulia și Aiud au început procesul de dezinfectare a străzilor și trotuarelor din orașe, ca măsură de prevenție a împotriva coronavirusului.

Menținerea curățeniei în oraș, precum și respectarea normelor propuse de specialiști vor ajuta să facem față cu brio acestei epidemii mondiale.

Cum arată situația cazurilor pe județe:

43 Bucureşti
21 Hunedoara
17 Timiş
12 Constanţa
8 Arad
6 îm județele Braşov, Iași și Ilfov
5 Caraş Severin
4 Cluj și Covasna
3 în Dolj, Mureș și Neamț
2 Buzău, Galați, Mehedinţi, Suceava, Vâlcea, Gorj, Brăila, Olt și Teleorman
1 în județele Bacău, Bihor, Maramureș, Prahova, Satu Mare, Ialomiţa, Vaslui, Vrancea, Sălaj
0 în restul județelor: ALBA, Argeș, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Harghita, Sibiu, Tulcea

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...