Rămâi conectat

Sport

În Champions League, Volei Alba Blaj în grupă cu Vero Volley Monza, Volero Le Cannet și „Prometey” Dnpro | Echipa din „Mica Romă”, șanse de acedere în sferturi!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, campioana României, a fost repartizată în grupa B a Champions League, în urma tragerii la sorți din această seară.

Blajul, revenită după 3 ani în Champions League, va susține jocurile de pe teren propriu în Sala Sporturilor din Tg. Mureș.

Oponentele echipei blăjene vor fi Vero Volley Monza (vicecampioana Italiei), Volero Le Cannet (campioana Franței) și „Prometey” Dnpro (Ucraina) – echipă care va disputa jocurile interne în Cehia.

*Primul meci, în Franța

Programul jocurilor este următorul: *etapa 1: Volero Le Cannet – Volei Alba Blaj (6-8 decembrie); *etapa 2 (20-22 decembrie): Volei Alba Blaj – Volley Monza; *etapa 3 (10-12 ianuarie 2023): Prometey Dnpro – Volei Alba Blaj; *etapa 4 (17-19 ianuarie: Volley Monza – Volei Alba Blaj; *etapa 5 (31 ianuarie – 2 februarie): Volei Alba Blaj – Volero le Cannet; *etapa 6 (8 februarie): Volei Alba Blaj – Prometey Dnpro. Aventura europeană va debuta în Franța, la finele acestui an va fi marele meci cu Monza, la Tg. Mureș, iar jocurile din grupă se încheie cu două dispute interne.

Echipa din Ucraina era pe prima poziție în momentul în care s-a întrerupt campionatul din cauza războiului, în luna februarie, cu 18 victorii din tot atâtea meciuri. În consecință, participă la Extraliga din Cehia și într-o altă competiție, regională, MEVZA.

Volero Le Cannet este o cunoștință mai veche a reprezentantei României, ultimele dueluri fiind în februarie, în sferturile Cupei CEV, 3-0 și 3-2 pentru Volei Alba Blaj.

Primele clasate se vor califica în sferturile de finală ale competiției stelare, echipele de pe locurile secunde și cel mai bun loc 3 vor disputa un play-off pentru a accede în respectiva etapă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea