Rămâi conectat

Sport

În al treilea meci al finalei, CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 3-1 | Campioana sub presiune, la un eșec de ratarea titlului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Campioana României, Volei Alba Blaj a pierdut al treilea meci al finalei, 1-3 (24-26, 25-21, 24-26, 22-25), cu CSM Târgoviște în deplasare și este în pericol să rateze titlul!

Tensiune, spectacol, mingi disputate, toate ingredientele într-o  finală echilibrată și disputată în care oponentele au etalat pe rând momente de grație, dar și căderi. Blajul a avut două seturi în mână (primul și al treilea), a egalat, însă nervii mai tari au fost de partea dâmbovițencelor, care au luptat din răsputeri pentru un rezultat mare.

Echipa de lângă Turnul Chindiei are 2-1 la „general” și a devenit favorită la câștigarea titlului, în condițiile în care mai are nevoie de un singur succes.

Următorul meci se dispută în Vinerea Mare, de la ora 19.15, iar echipa din „Mica Romă” este obligată să câștige pentru a juca decisivul săptămâna viitoare pe propriul teren.

*Căderi inexplicabile!

Blajul a început bine, a condus în majoritatea primului set, dar s-a prăbușit în final, când a și ratat o minge de set. Deținătoarea titlului s-a remontat după această lovitură, Zakoc a introdus-o în teren pe Alajbeg iar în setul secund campioana s-a impus de justețe.

*Setul al treilea ratat de la 20-15!

După o minge controversată, la 5-5 care a provocat proteste îndelungi din partea lui Terzic, Blajul s-a distanțat pe tabelă în setul al treilea ajungând la 20-15 și 22-18. Se părea că soarta setului era pecetluită, dar iarăși a venit o cădere fără logică, iar CSM-ul cu Diana Calotă la serviciu (la fel ca și în finalul primului set) a revenit miraculos, ajungând la 24-23, când oponentele au anulat o minge de set.

În setul al 4-lea, Blajul a simțit șocul, iar CSM-ul a ajuns la 23-16, când vizitatoarele au recuperat 3 puncte, dar insuficient… Erau 5 mingi de set și meci, trei anulate…

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu, Dubravka Djuric, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero); a mai intrat Jelena Alajbeg; Anamaria Berdilă, Denisa Viloiu, Vali Rusu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Leticia Boscacci).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea