// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

În 22-24 septembrie: E Oktoberfest, la Domeniile Martinutzi din Vințu de Jos. Se petrece nemțește, cu bere, wurști, muzică și voie bună

Amatorii de distracție și bere bună sunt așteptați, în perioada 22-24 septembrie, să petreacă în stil nemțesc la Domeniile Martinutzi din Vințu de Jos, unde, pentru prima dată, se va organiza ”Oktoberfest”.

Din Bavaria, din Renania, din Brandenburg, din toată Germania aducem tot ce au nemții mai bun pentru un OktoBEERfest nemaivăzut și nemaigustat în Alba. Pe Valea Vințului va fi ca în platz-ul neamțului: bere germană, wursti germani, brezeli germani, muzică germană și voie bună… pur românească, transmit organizatorii.

„Provocarea pe care ne-am auto propus-o anul acesta este poziționarea Domeniilor Martinutzi ca locație ideală pentru evenimente de top, care să extindă cât mai mult publicul țintă căruia ne-am adresat din start. Premium poate fi la fel de bine și popular. Iar campaniile noastre din această vară, “RelaXummer @ Martinuzzi” sau “Termoreduceri @ Martinuzzi” ne-au confirmat că direcția aleasă este una de succes.

În toamnă, continuăm seria campaniilor populare cu, probabil, cel mai popular eveniment autumnal, de pe intregul continent: OktoBEERfest @ Martinuzzi. Desigur, știm că Oktoberfest e unul singur, la Munchen. Imposibil de copiat. De aceea, împreună cu echipa noastră de marketing, doar l-am adaptat și personalizat. Iar din 22 până în 24 septembrie vom avea OktoBEERfest, la Domeniile Martinuzzi!”, a declarat managerul Camelia Todor.

Ia-ți bilet din Selgros Alba Iulia sau Leul de Aur Sebeș și asigură-te că ai rezervat un loc în față la cel mai gustos eveniment al toamnei în Alba: Oktoberfest, la Martinutzi. Un eveniment susținut de Selgros: club pentru profesioniști. Si pasionati… de bunătățuri.

Parteneri: NTT DATA, Toskana Garten, Atlas Logistic, Cinetik Studio, Transeuro Group, Alba Turism, Apulum SA, Pepsi si Heinecken.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

loading...

2 Răspunsuri la În 22-24 septembrie: E Oktoberfest, la Domeniile Martinutzi din Vințu de Jos. Se petrece nemțește, cu bere, wurști, muzică și voie bună

  1. Eu 14.09.2017 la 15:02

    Si pot comanda wursti in LIMBA ROMANA?

  2. apoliticul 14.09.2017 la 17:07

    Oktoberfest in septembrie ?Nu mai bine ai spunea Septemberfest ?
    Banuiesc ca doar preturile vor fi la fel ca la Oktoberfest.