Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

În 19 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, organizează Bursa generală a locurilor de muncă, în data de 19 aprilie a.c., în Sala de conferinţe situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 9.30.

Potrivit directorului executiv al agenției, Andrea Katona, până în prezent au fost contactaţi un număr de 21 de agenţi economici care oferă peste 126 de locuri de muncă pentru vânzatori, zidari, zugravi, dulgheri, fierari, lucrători comerciali, barmani, agenţi asigurări, consultanţi financiari, mentori, inspectori asigurări, unit manageri, programatori Web, consilieri vânzări credite.

”Bursa generală a locurilor de muncă este o măsură activă de combatere a şomajului deoarece oferă posibilitatea, pe de-o parte, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă să se întâlnească în mod direct, fără intermediari, cu angajatorii care au locuri de muncă vacante iar pe de altă parte, agenţilor economici de a-şi recruta personalul de care au nevoie. La această  acţiune se doreşte participarea unui număr cât mai mare de agenţi economici ce vor pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă o gamă cât mai variată de posturi, atât pentru persoane cu studii medii, profesionale, lucrători necalificaţi cât şi pentru persoane cu studii superioare”, precizează directorul AJOFM Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea