Rămâi conectat

Sport

În 17 ianuarie 2014, termen la Tribunalul Alba: SC Fotbal Unirea 2006 între faliment şi aprobarea planului de reorganizare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

unirea alba iuliaSC Fotbal Unirea 2006 SA, societatea care administrează clubul albaiulian a intrat în faliment iar la începutul lunii noiembrie a anului trecut a fost întocmit tabelul definitiv al creanţelor. Cuantumul datoriilor depăşeşte 1,8 milioane de euro, Adunarea Generală a Creditorilor a structurat planul de reorganizare, iar în 17 ianuarie 2014 este prevăzut termen la Tribunalul Alba. În cazul în care planul de reorganizare nu va fi aprobat, atunci clubul intră în faliment şi Unirea Alba Iulia dispare şi din acte, după ce în realitate mai există numai prin Centrul de copii şi juniori!

Clubul din Cetatea Marii Uniri şi-a încetat activitatea la nivel de seniori la începutul anului trecut şi îşi continuă activitatea numai cu juniorii A şi B, în 2014 formaţia fanion a judeţului trebuind să aniverseze 9 decenii de activitate. Gruparea albaiuliană încă aşteaptă să încaseze de la Terek Groznâi suma de 90.000 de euro, reprezentând procentul cuvenit din taxa de solidaritate în cazul transferului lui Gicu Grozav de la Petrolul Ploieşti în Rusia. În plus, tot la capitolul financiar, FC Unirea a întocmit documentele aferente pentru grilele de promovare ale tinerilor Eduard Schuller, Ionuţ Stan şi Vlad Ignat, înregimentaţi de Dinamo, formaţie care ar fi obligată să achite în jur de 15.000 de euro. Recent Schuller s-a întors la Alba Iulia şi poate fi transferat de orice club interesat, dacă va plăti o anunită sumă căte Dinamo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea