Rămâi conectat

Curier Județean

În 15 octombrie, exercițiu de accident la barajul Canciu din Cugir, efectuat de ISU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În baza Planului de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2015, în data de 15 octombrie, în orașul Cugir va avea loc, începând cu ora 11.00, un exerciţiu cu tema „Exercițiu cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de accidente la construcții hidrotehnice – Barajul Canciu”.

barajul canciuVor participa: membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba; Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba; Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cugir; Hidroelectrica S.A; Serviciul de Gospodărire a Apelor Alba – Formațiunea de intervenție Vințu de Jos; I.P.J. Alba – un echipaj;  I.J.J. Alba – un echipaj asigurare pază şi ordine.

În scenariul exerciţiului, pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de fenomene meteorologice periculoase și inundații, ca urmare a depășirii cotei de inundații pe Râul Mare, a producerii de torenți și a breșei apărute în Barajul de Acumulare Canciu. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

PROGRAM FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE UMOR – Aiud 2024, ediția a XX-a , sub patronajul maestrului ȘTEFAN POPA POPA’S

Unirea Ziarul

Publicat

în

PROGRAM FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE UMOR – Aiud 2024, ediția a XX-a, sub patronajul maestrului ȘTEFAN POPA POPA’S Astăzi începe la Aiud Festivalul Internațional de Umor, care ca va avea loc, la această ediție sub patronajul maestrului Ștefan Popa Popa`s Program Festivalul Internațional de Umor Joi, 25 aprilie 2024, ora 16:00 Locul: Colegiul Național Bethlen Gábor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea