// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

În 11 mai, DJ Rynno & Sylvia în concert la „Green Fashion Show” 2017 – parada de modă cu ținute din deșeuri reciclabile, de la Alba Mall

A opta ediție a evenimentului „Green Fashion Show” îi are ca invitați speciali pe DJ Rynno & Sylvia. Cei doi vor susține un concert de 45 de minute, în pauza în care juriul va delibera pentru a desemna câștigătorii concursului.

Agenția Locală a Energiei Alba, Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar al Județului Alba au organizat și în acest an campania eCOol, eveniment unic în România, adresată elevilor tuturor liceelor din Alba.

Campania se încheie, ca de obicei, cu parada ”Green Fashion Show”, care va avea loc în data de 11 mai 2017, de la ora 17.00, la Alba Mall. Intrarea este liberă.

Tinerii sunt invitați să demonstreze că le pasă de mediul în care trăiesc, că au imaginație și că sunt dispuși să arate cât de creativi pot fi în comparație cu colegii lor din alte licee prin capacitatea lor de a realiza ținute vestimentare din materiale reciclabile sau reciclate, pe care le vor prezenta în cadrul paradei, și pentru care vor fi premiați.

Marele premiu constă într-o excursie pentru grupurile câștigătoare. De asemena vor fi premiați individual atât cei mai buni designeri, cât și cele mai bune modele.

 

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro