Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

În 11 mai, DJ Rynno & Sylvia în concert la „Green Fashion Show” 2017 – parada de modă cu ținute din deșeuri reciclabile, de la Alba Mall

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A opta ediție a evenimentului „Green Fashion Show” îi are ca invitați speciali pe DJ Rynno & Sylvia. Cei doi vor susține un concert de 45 de minute, în pauza în care juriul va delibera pentru a desemna câștigătorii concursului.

Agenția Locală a Energiei Alba, Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar al Județului Alba au organizat și în acest an campania eCOol, eveniment unic în România, adresată elevilor tuturor liceelor din Alba.

Campania se încheie, ca de obicei, cu parada ”Green Fashion Show”, care va avea loc în data de 11 mai 2017, de la ora 17.00, la Alba Mall. Intrarea este liberă.

Tinerii sunt invitați să demonstreze că le pasă de mediul în care trăiesc, că au imaginație și că sunt dispuși să arate cât de creativi pot fi în comparație cu colegii lor din alte licee prin capacitatea lor de a realiza ținute vestimentare din materiale reciclabile sau reciclate, pe care le vor prezenta în cadrul paradei, și pentru care vor fi premiați.

Marele premiu constă într-o excursie pentru grupurile câștigătoare. De asemena vor fi premiați individual atât cei mai buni designeri, cât și cele mai bune modele.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea