Rămâi conectat

Ştirea zilei

Important pentru șoferi: Restricții de circulație la pasajul de cale ferată de la Vințu de Jos, pentru lucrări de consolidare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din data de 25.06.2018 va avea loc închiderea temporara a circulației rutiere pe DJ 705 B, în zona pasajului CF strada Nicolae Iorga, comuna Vințu de Jos, județul Alba și pe breteaua de acces în/din DN7 de la intersectia DJ 705 B pana la intersectia cu DN7 in vederea executării lucrărilor de consolidare a pasajului inferior și relocare utilități la km 423+221, parte integrantă in cadrul proiectului de reabilitare linie de cale ferata Brașov-Simeria.

Circulația pe DJ 705 B pe relația Vințu de Jos (DJ107C) – Pianu de Jos (ambele sensuri) se va devia pe ruta ocolitoare DJ 107 C – DN 7 (intersecția de la km337+345) – Intersecția DN7 cu strada Viitorului-strada Viitorului-DJ 705 B – Pianu de Jos.

Lucrările se vor executa în perioada 25.06.2018-15.10.2018 și sunt efectuate de asocierea Swietelsky-Strabag-Alstom-Arcada-Euroconstruct-Transferoviar Grup.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea