Rămâi conectat

Curier Județean

Iarnă grea pe drumurile din judeţ: DJ Gârda – Gheţar închis circulaţiei maşinilor mici, DJ Şureanu – greu practicabil

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drumul judeţean DJ 750 Gârda – Gheţari rămâne în continuare închis circulaţiei autoturismelor mici, la două zile după ce mai multe avalanşe l-au acoperit cu zăpadă. Pe o porţiune de circa 4 kilometri aici se poate circula numai cu sania trasă de cai sau cu maşini cu tracţiune 4X4.

„Am intervenit din nou miercuri şi am eliminat punctele de avalanşă. Pe o porţiune de 4 kilometri nu se poate circula însă cu maşini mici. Am trimis în zonă o freză care intervine pentru deblocarea drumului”, a precizat Dan Popescu, directorul tehnic al CJ Alba. Acelaşi scenariu se repetă în fiecare iarnă pe drumul judeţean Gârda – Gheţari din Munţii Apuseni, după ninsori abundente.

Un alt drum judeţean pe care circulaţia este îngreunată, este DJ 704 Şureanu, din Munţii Sebeşului. Şi aici ninsorile abundente căzute în ultimele zile au făcut ca drumurile să fie greu practicabile. Pe DJ 704 se circulă în prezent pe un singur sens. În zonă se află de asemenea o freză care intervine pentru curăţarea drumului.

De altfel pe toate drumurile din judeţ se circulaă în condiţii de iarnă. Pentru combaterea poleiului şi a zăpezii s-a intervenit pe drumurile judeţene, în intervalul 24 – 25 ianuarie 2012 cu 139 mc de material antiderapant.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea