Iarnă grea pe drumurile din judeţ: DJ Gârda – Gheţar închis circulaţiei maşinilor mici, DJ Şureanu – greu practicabil

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Drumul judeţean DJ 750 Gârda – Gheţari rămâne în continuare închis circulaţiei autoturismelor mici, la două zile după ce mai multe avalanşe l-au acoperit cu zăpadă. Pe o porţiune de circa 4 kilometri aici se poate circula numai cu sania trasă de cai sau cu maşini cu tracţiune 4X4.

„Am intervenit din nou miercuri şi am eliminat punctele de avalanşă. Pe o porţiune de 4 kilometri nu se poate circula însă cu maşini mici. Am trimis în zonă o freză care intervine pentru deblocarea drumului”, a precizat Dan Popescu, directorul tehnic al CJ Alba. Acelaşi scenariu se repetă în fiecare iarnă pe drumul judeţean Gârda – Gheţari din Munţii Apuseni, după ninsori abundente.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Un alt drum judeţean pe care circulaţia este îngreunată, este DJ 704 Şureanu, din Munţii Sebeşului. Şi aici ninsorile abundente căzute în ultimele zile au făcut ca drumurile să fie greu practicabile. Pe DJ 704 se circulă în prezent pe un singur sens. În zonă se află de asemenea o freză care intervine pentru curăţarea drumului.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De altfel pe toate drumurile din judeţ se circulaă în condiţii de iarnă. Pentru combaterea poleiului şi a zăpezii s-a intervenit pe drumurile judeţene, în intervalul 24 – 25 ianuarie 2012 cu 139 mc de material antiderapant.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

michelaneglor 25 ianuarie 2012 at 13:45

duminica cand mergea lumea la schi era dezastru pe drumul de la sureanu. catre seara, dupa ora 5 a aparut o masina cu doi muncitori care aruncau razlet cate o lopada de pietris, ca de material antiderapent nu poate fi vorba. si probabil firma care a facut contract de întretinere multianuala a luat gramada de bani pe dezapezirea pe care oricum nu o face. in plus si smurdul care a trebuit sa ajunga in zona a mers cu viteza melcului turbat din cauza starii drumului. sa-l vedem de domnul presedinte cum îi sanctioneaza pe vionovati? probabil le va mari contractele ca se apropie campania electorala si trebuie sa o finanteze cumva.

Comentariile sunt oprite