Rămâi conectat

Actualitate

Hoţii de fier vechi nu au intrat în şomaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Alba Iulia i-au identificat pe G.C.F., de 21 de ani, G.N., de 21 de ani şi S.S., de 18 ani, toţi din Alba Iulia care sunt suspecţi de comiterea, în 30 mai, a unui furt de elemente metalice din grădina unui cetăţean din Alba Iulia. În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că, la începutul anului 2011, G.C.F. şi S.S. au pătruns prin efracţie într-o hală aparţinând unei societăţi comerciale din Alba Iulia, de unde au sustras 5 motoare electrice pe care le-au vândut la un centru de preluare a fierului vechi din Alba Iulia. În cursul lunii ianuarie 2011, cei doi au pătruns în curtea unui cetăţean din Alba Iulia de unde au sustras mai multe ţevi metalice pe care le-au valorificat la un centru de preluare a fierului vechi. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de aproximativ 10.300 de lei, acesta fiind recuperat parţial.
lPoliţiştii din Sebeş i-au prins în flagrant pe G.V.I., de 27 de ani, şi G.S.L., de 46 de ani, ambii din Sebeş, în timp ce sustrăgeau patru  ţevi din fier provenite de la o centrală termică dezafectată, situată pe raza municipiului Sebeş.
Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea