Rămâi conectat

Actualitate

Hoții dau iama la culturile de struguri și porumb de la Jidvei și Unirea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ieri seară, intre orele 20,00-24,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş au organizat o acţiune de a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea infracţiunilor de furt de pe câmp.

În jurul orelor 21.00, poliţiştii Postului de Politie Unirea i-au depistat pe S.N., de 22 de ani, C.A.I., de 22 de ani şi C.V.N., de 24 de ani, toţi din comuna Unirea, care au sustras 5 saci cu ştiuleţi de  porumb de pe un teren, situat în locul numit Şes,  aparţinând unui cetăţean din comuna Unirea. Faţă de cei 4 suspecţi a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 4.20, poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă au prins în flagrant 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani, toţi din comuna Cetatea de Baltă, în timp ce transportau cu ajutorul unei căruţe, 9 saci cu struguri sustraşi de pe o parcelă aparţinând unei societăţi comerciale din Jidvei.

Prejudiciul a fost recuperat  şi  predat societăţii păgubite iar faţă de cei 4 bărbaţi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea