Rămâi conectat

Actualitate

Hoţii au invadat câmpurile şi prăpădesc munca gospodarilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lLucrătorii Secţiei 4 de Poliţie Rurală Unirea i-au identificat pe C.V., de 34 de ani, Z.C., de 35 de ani şi V.D., de 27 de ani, toţi din comuna Unirea care sunt principalii suspecţi de comiterea unui furt de produse agricole. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în noaptea de 4/5.09.2011, cei 3 au sustras de pe un teren cultivat cu porumb, aparţinând unui cetăţean din comuna Unirea, 500 kg de ştiuleţi. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei păgubite iar cercetările sunt continuate faţă de cei 3 suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
lMarţi, la ora 20.30, patrula intercomunală din cadrul Secţiei 4 de Poliţie Rurală Unirea i-a prins în flagrant pe R.P., de 19 ani şi B.M., de 29 de ani, ambii din comuna Unirea, în timp ce transportau cu o căruţă cantitatea de 150 kg de ştiuleţi de porumb pe care l-au sustras de pe un teren agricol situat în locul numit „după târg” de pe raza comunei Unirea. Celor doi le-au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea