Rămâi conectat

Ştirea zilei

Horoscop 2023: Ce zile și ce numere vor fi norocoase pentru zodia ta în noul an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horoscop 2023: Numere norocoase și zile norocoase în anul 2023 pentru fiecare zodie

Astrele pot fi un ghid excelent pentru a avea avere în anul 2023, deoarece horoscopul ne spune zilele săptămânii și numerele norocoase ale zodiei noastre pentru a lua cele mai bune decizii pe măsură ce trecem în anul următor.

Citește și: Horoscop 2023 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

A ști ce zile și numere sunt norocoase pentru tine în funcție de semnul tău te poate ajuta să faci o alegere importantă, cum ar fi semnarea unui contract, căsătoria, mutarea sau jocul la loterie, printre multe alte lucruri.

Ce zile și numere vor fi norocoase pentru zodia ta în anul 2023:

Horoscop 2023 numere norocoase Berbec

Zi norocoasă: marți

Numere norocoase: 9, 45 și 54

Fiind condus de Marte, planeta pasiunii și a războiului, cea mai norocoasă zi a ta este marți, momentul perfect pentru a porni, de exemplu, pentru a îndrăzni să o chemi pe acea persoană specială.

Horoscop 2023 numere norocoase Taur

Ziua norocoasă: vineri

Numerele norocoase: 5, 6 și 33

Citește și: Horoscop CHINEZESC 2023. Zodiac pentru: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, mistreț

Cei născuți sub acest semn zodiacal au ca stăpânitor planetar pe Venus, care se ocupă de dragoste, valori și cămin, vineri fiind ziua perfectă pentru a începe o dragoste sau a cere în căsătorie.

Horoscop 2023 numere norocoase Gemeni

Ziua norocoasă: miercuri

Numerele norocoase: 23, 41 și 55

Este un semn guvernat de Mercur, planeta comunicării. Așadar, zilele sale norocoase sunt miercurea, perfecte pentru a semna adversarii și a spune ce a ținut în el atâta timp.

Horoscop 2023 numere norocoase Rac

Ziua norocoasă: luni

Numerele norocoase: 2, 11 și 20

Condus de Lună, ziua norocoasă pentru acest semn este în fiecare luni când poți profita de ocazie pentru a-ți face față mai bine emoțiilor și a avea conversații sincere.

Horoscop 2023 numere norocoase Leu

Ziua norocoasă: duminică

Numerele norocoase: 1, 10 și 28

Cei născuți sub semnul Leului au ca conducător planetar Soarele, o stea asociată cu energia duminicilor. Aceste zile sunt perfecte pentru a aplica pentru promoții și pentru a avea noi începuturi.

Horoscop 2023 numere norocoase Fecioară

Ziua norocoasă: miercuri

Numerele norocoase: 9, 32 și 50

Fecioarele sunt conduse de Mercur, steaua comunicării și conducătorul expresiei, așa că zilele de miercuri, asociate acestei planete, sunt perfecte pentru a finaliza contracte și a trimite invitații.

Horoscop 2023 numere norocoase Balanță

Ziua norocoasă: vineri

Numerele norocoase: 15, 42 și 56

Cei reprezentați de semnul Balanței au ca stăpânitor planeta iubirii. Venus este asociată vineri, așa că vor fi zile perfecte pentru a-ți declara dragostea și a te muta în noua ta casă.

Horoscop 2023 numere norocoase Scorpion

Ziua norocoasă: marți

Numerele norocoase: 13, 27 și 49

Conducătorul planetar al Scorpionilor este Pluto, dar în astrologia tradițională conducătorul lor este Marte, așa că zilele de marți sunt zilele perfecte pentru a încheia ciclurile și pentru a începe proiecte noi.

Horoscop 2023 numere norocoase Săgetător

Ziua norocoasă: joi

Numerele norocoase: 3, 14 și 59

Arcașul distractiv și optimist al Zodiacului îl are pe Jupiter desemnat drept steauă conducătoare, asociată cu expansiunea, prosperitatea în ziua de joi. Această zi a săptămânii este ziua perfectă pentru a rezerva zboruri, a sta și a planifica aventuri extraordinare.

Horoscop 2023 numere norocoase Capricorn

Ziua norocoasă: sâmbăta

Numerele norocoase: 8, 44 și 53

Oamenii născuți sub semnul Capricornului sunt conduși de Saturn, planeta karmei, disciplinei și conducătorul sâmbetei, acest lucru îl face momentul perfect pentru a stabili limite și a spune „nu” către oameni.

Horoscop 2023 numere norocoase Vărsător

Ziua norocoasă: sâmbătă

Numerele norocoase: 4, 17 și 31

Acest semn este condus de Uranus, dar în astrologia tradițională planeta sa conducătoare este Saturn, așa că sâmbăta este ziua norocoasă pentru Vărsător. În acele zile va fi momentul perfect pentru a vedea imaginea de ansamblu și a vizualiza noi posibilități.

Horoscop 2023 numere norocoase Pești

Ziua norocoasă: joi

Numerele norocoase: 7, 18 și 25

Cei născuți sub semnul Pești îl au drept conducător tradițional pe Jupiter, planeta prosperității și asociată cu joia, așa că această zi este cea mai bună pentru noroc din toate punctele de vedere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea