Rămâi conectat

Ştirea Ta

Horoscop 2011: Cât succes ai la bărbaţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Când treci pe stradă atragi toate privirile bărbaţilor? Se pare că nu doar ţinuta sau coafura dau acest efect, ci şi semnul zodiacal. Unele zodii au fost înzestrate cu foarte mult sex-appeal, fapt ce le transformă în adevăraţi magneţi pentru sexul opus.
lCapricorn – Eşti o femeie responsabilă, calculată care lasă impresia unei femei foarte puternice. Acest fapt îi intimidează pe cei din jur şi mai ales pe bărbaţi. Principalele tale preocupări sunt cele legate de profesie, poziţie socială şi abia apoi cele referitoare la partea sentimentală. Deşi nu duci lipsă de admiratori, cu greu aceştia îţi vor declara dragostea. Odată ce îţi vei găsi alesul, acesta va fi cucerit cu uşurinţă.
lVărsător – Pasiuni şi fantezii stârneşti la fiecare pas. Imaginea ta de fată rebelă şi complet lipsită de inhibiţii îi face pe toţi bărbaţii care te întâlnesc să viseze la clipe alături de tine. Eşti un adevărat magnet şi puţini sunt aceia care îţi pot rezista. Nu eşti însă adepta relaţiilor de lungă durată, iar libertatea pentru tine este ca aerul. Din acest motiv, ai nevoie de un bărbat plin de calităţi pentru a te gândi la o relaţie serioasă.
lPeşti – Fire delicată, prietenoasă şi, în acelaşi timp, misterioasă, te faci uşor iubită de bărbaţi. Eşti înconjurată de prieteni de sex opus care simt nevoia să te ocrotească şi să-ţi ofere chiar dragostea, la cel mai mic semn de interes pe care îl arăţi. Însă eşti o fire romantică şi fidelă în dragoste. Odată ce vei fi cucerită, îţi vei idolatriza iubitul întreaga viaţă.
lBerbec – Spontană şi senzuală sunt două dintre cele mai puternice atuuri de care dispui şi care au mare trecere la bărbaţi. Odată ce ai intrat într-o încăpere, este imposibil să nu te faci observată. Bărbaţii adoră să vorbescă cu tine şi se luptă pentru a te face să zâmbeşti. Deşi eşti o persoană impulsivă şi orientată spre aventuri, atunci când îl găseşte pe acel cineva special, te dedici trup şi suflet şi nu mai ai ochi pentru alţi bărbaţi.
lTaur – Eşti o persoană romantică şi perseverentă. Dacă ţi-a picat cu tronc un bărbat, faci totul pentru a-l cuceri şi rareori dai greş. Deşi nu eşti cea mai sexy dintre nativele altor zodii, nu te poţi plânge de lipsa admiratorilor. Ai calităţi care atrag bărbaţii şi te faci uşor iubită.
lGemeni – Stăpâneşti perfect arta flirtului şi bărbaţii îţi cad cu uşurinţă la picioare. Adori să cucereşti, iar talentul oratoric te ajută. Însă îţi place doar să cucereşti şi cu greu te laşi cucerită. Până vei găsi persoana fără cusur pe care ţi-o doreşti, vei trece prin nenumărate relaţii şi vei experimenta mult. Fără prea mult efort, poţi să ai doi sau chiar mai mulţi parteneri în acelaşi timp.
lRac – Nu eşti prea pasională din fire, însă atragi bărbaţii care doresc o relaţie serioasă. Eşti înzestrată cu un al şaselea simţ, pe care multe femei nu îl au: ai un instinct excelent în a-ţi alege partenerul. Farmecul şi magnetismul sunt calităţi foarte atrăgătoare pentru bărbaţi, iar combinate cu dorinţa nebună de a învăţa cât mai mult, te vor face irezistibilă pentru mulţi.
lLeu – Romantică, pasională, creativă sunt doar câteva dintre calităţile pe care le deţii şi care îi fac pe bărbaţi să viseze la tine. Eşti precum un star şi doreşti să fii adulată, lăudată şi ridicată pe un piedestal. Eşti o prezenţă foarte puternică oriunde te-ai afla, iar acest lucru garantează succesul tău la bărbaţi.
lFecioară – Fidelă şi foarte comunicativă, socializezi uşor şi te faci imediat plăcută. Nu prea îţi place să flirtezi şi eşti adepta dragostei adevărate. Bărbaţii romantici se îndrăgostesc de tine de la primul „Bună” pe care îl adresezi.
lBalanţă – Eşti tandră, plină de pasiune, înţelegătoare, tolerantă, comunicativă, sociabilă şi mereu dornică de a-i ajuta pe cei din jur. Este greu să nu cedezi farmecelor tale. Bărbatul care te va încuraja să fii onestă, deschisă, de încredere şi liberă este cel care îţi va câştiga inima. Iar dacă te va „sufoca” şi cu multe cadouri, îl vei lua de soţ.
lScorpion – Şireată, ştii de fiecare dată cum să faci un bărbat să te iubească. Ştii să fii tandră, senzuală şi emani o sexualitate debordantă. Aceste calităţi înnebunesc bărbaţii şi îi fac să-ţi jure dragoste de la prima întâlnire.
lSăgetător – Nu suporţi plictiseala, eşti sinceră, directă şi foarte curioasă. Atragi bărbaţii energici, pasionaţi de sport, călătorii şi aventuri. Iubeşti independenţa, calitate considerată „afrodisiac” pentru mulţi bărbaţi. Şi cum adori şi provocările, mulţi masculi vor fi cuceriţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord Un şofer a fost aproape de a provoca o tragedie miercuri, după două depăşiri extrem de periculoase făcute pe un drum cu două benzi. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, pe drumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea