Rămâi conectat

Ştirea Ta

Horoscop 2011: Cât succes ai la bărbaţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Când treci pe stradă atragi toate privirile bărbaţilor? Se pare că nu doar ţinuta sau coafura dau acest efect, ci şi semnul zodiacal. Unele zodii au fost înzestrate cu foarte mult sex-appeal, fapt ce le transformă în adevăraţi magneţi pentru sexul opus.
lCapricorn – Eşti o femeie responsabilă, calculată care lasă impresia unei femei foarte puternice. Acest fapt îi intimidează pe cei din jur şi mai ales pe bărbaţi. Principalele tale preocupări sunt cele legate de profesie, poziţie socială şi abia apoi cele referitoare la partea sentimentală. Deşi nu duci lipsă de admiratori, cu greu aceştia îţi vor declara dragostea. Odată ce îţi vei găsi alesul, acesta va fi cucerit cu uşurinţă.
lVărsător – Pasiuni şi fantezii stârneşti la fiecare pas. Imaginea ta de fată rebelă şi complet lipsită de inhibiţii îi face pe toţi bărbaţii care te întâlnesc să viseze la clipe alături de tine. Eşti un adevărat magnet şi puţini sunt aceia care îţi pot rezista. Nu eşti însă adepta relaţiilor de lungă durată, iar libertatea pentru tine este ca aerul. Din acest motiv, ai nevoie de un bărbat plin de calităţi pentru a te gândi la o relaţie serioasă.
lPeşti – Fire delicată, prietenoasă şi, în acelaşi timp, misterioasă, te faci uşor iubită de bărbaţi. Eşti înconjurată de prieteni de sex opus care simt nevoia să te ocrotească şi să-ţi ofere chiar dragostea, la cel mai mic semn de interes pe care îl arăţi. Însă eşti o fire romantică şi fidelă în dragoste. Odată ce vei fi cucerită, îţi vei idolatriza iubitul întreaga viaţă.
lBerbec – Spontană şi senzuală sunt două dintre cele mai puternice atuuri de care dispui şi care au mare trecere la bărbaţi. Odată ce ai intrat într-o încăpere, este imposibil să nu te faci observată. Bărbaţii adoră să vorbescă cu tine şi se luptă pentru a te face să zâmbeşti. Deşi eşti o persoană impulsivă şi orientată spre aventuri, atunci când îl găseşte pe acel cineva special, te dedici trup şi suflet şi nu mai ai ochi pentru alţi bărbaţi.
lTaur – Eşti o persoană romantică şi perseverentă. Dacă ţi-a picat cu tronc un bărbat, faci totul pentru a-l cuceri şi rareori dai greş. Deşi nu eşti cea mai sexy dintre nativele altor zodii, nu te poţi plânge de lipsa admiratorilor. Ai calităţi care atrag bărbaţii şi te faci uşor iubită.
lGemeni – Stăpâneşti perfect arta flirtului şi bărbaţii îţi cad cu uşurinţă la picioare. Adori să cucereşti, iar talentul oratoric te ajută. Însă îţi place doar să cucereşti şi cu greu te laşi cucerită. Până vei găsi persoana fără cusur pe care ţi-o doreşti, vei trece prin nenumărate relaţii şi vei experimenta mult. Fără prea mult efort, poţi să ai doi sau chiar mai mulţi parteneri în acelaşi timp.
lRac – Nu eşti prea pasională din fire, însă atragi bărbaţii care doresc o relaţie serioasă. Eşti înzestrată cu un al şaselea simţ, pe care multe femei nu îl au: ai un instinct excelent în a-ţi alege partenerul. Farmecul şi magnetismul sunt calităţi foarte atrăgătoare pentru bărbaţi, iar combinate cu dorinţa nebună de a învăţa cât mai mult, te vor face irezistibilă pentru mulţi.
lLeu – Romantică, pasională, creativă sunt doar câteva dintre calităţile pe care le deţii şi care îi fac pe bărbaţi să viseze la tine. Eşti precum un star şi doreşti să fii adulată, lăudată şi ridicată pe un piedestal. Eşti o prezenţă foarte puternică oriunde te-ai afla, iar acest lucru garantează succesul tău la bărbaţi.
lFecioară – Fidelă şi foarte comunicativă, socializezi uşor şi te faci imediat plăcută. Nu prea îţi place să flirtezi şi eşti adepta dragostei adevărate. Bărbaţii romantici se îndrăgostesc de tine de la primul „Bună” pe care îl adresezi.
lBalanţă – Eşti tandră, plină de pasiune, înţelegătoare, tolerantă, comunicativă, sociabilă şi mereu dornică de a-i ajuta pe cei din jur. Este greu să nu cedezi farmecelor tale. Bărbatul care te va încuraja să fii onestă, deschisă, de încredere şi liberă este cel care îţi va câştiga inima. Iar dacă te va „sufoca” şi cu multe cadouri, îl vei lua de soţ.
lScorpion – Şireată, ştii de fiecare dată cum să faci un bărbat să te iubească. Ştii să fii tandră, senzuală şi emani o sexualitate debordantă. Aceste calităţi înnebunesc bărbaţii şi îi fac să-ţi jure dragoste de la prima întâlnire.
lSăgetător – Nu suporţi plictiseala, eşti sinceră, directă şi foarte curioasă. Atragi bărbaţii energici, pasionaţi de sport, călătorii şi aventuri. Iubeşti independenţa, calitate considerată „afrodisiac” pentru mulţi bărbaţi. Şi cum adori şi provocările, mulţi masculi vor fi cuceriţi.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Alba Iulia, ”raiul” șmecherilor pe 4 roți, după lăsarea serii. Demaraj în trombă și zgomote pe măsură, pe Bulevardul 1 Decembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Alba Iulia, ”raiul” șmecherilor pe 4 roți, după lăsarea serii. Demaraj în trombă și zgomote pe măsură, pe Bulevardul 1 Decembrie

Locuitorii de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Alba Iulia sunt exasperați de zgomotele, ca niște explozii, provocate de un șoferii teribiliști care sunt lăsați netulburați de nimeni după lăsarea serii.

Un citior al ziarulunirea.ro ne-a trimis o filmare cu un astfel de șofer care demarează în trombă de la semafoarele din zona Facultății de Teologie.

Elit - Gustul Desăvârșit

Omul spune că aceste întâmplări se petrec seară de seară și deranjează oamenii care locuiesc în zonă.

Această problemă nu este singulară, și în alte cartiere locuitorii plângându-se de zgomotele teribiliștilor cu mașini tunate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Vandalism în pasajul subteran din Cetate: Mai mulți tineri se „distrează” distrugând panourile din tavan

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Vandalism în pasajul subteran din Cetate: Mai mulți tineri se „distrează” distrugând panourile din tavan

Mai mulți tineri au fost filmați în cursul lunilor septembrie și noiembrie 2022, în pasajul subteran care face legătura dintre Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, în timp ce lovesc panourile care compun tavanul.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției filmarea din care se pot observa scenele de vandalism.

Elit - Gustul Desăvârșit

Aceștia nu au părut deranjați de stricăciunea pe care au produs-o și au plecat mai departe lăsând panourile pe jos. Asemenea scene care relevă lipsa de educație de acasă și o nesimțire crasă sunt tot mai dese în Alba Iulia și în țară.

„Oare decât să distrugem, nu mai bine ne consumăm energia pentru lucruri folositoare?”, se întreabă albaiulianul care ne-a trimis imaginile


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Meșterul Manole de Alba Iulia: „Astăzi fac, mâine desfac”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Meșterul Manole de Alba Iulia: „Astăzi fac, mâine desfac”

Situație comică în Municipiul Alba Iulia. După ce în urmă cu aproape două săptămâni a fost turnat asfalt nou în zona unei treceri de pietoni de pe strada Fântânele, astăzi asfaltul va fi spart și turnat un nou strat.

În urma lucrărilor s-a constatat faptul că asfaltul turnat în urmă cu aproape două săptămâni ar putea să nu reziste pe parcursul iernii, astfel, s-a luat decizia de a sparge noul strat și de a fi turnat unul nou.

Elit - Gustul Desăvârșit

Noua decizie a venit abia după ce trecerea de pietoni a fost revopsită, astfel, în urma noilor lucrări, „zebra” va rămâne puțin mai „cheală”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea