Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeș mai pierde o jucătoare | Portărița Paula Vișan a părăsit echipa

Dan HENEGAR

Publicat

în

HC Alba Sebeș pierde jucătoare pe bandă rulantă, ultimul caz fiind al portăriței Paula Vișan, jucătoare ce a părăsit astăzi echipa nou-promovată.HC Alba Sebes - U Cluj 69

În consecință, echipa de Liga Națională mai are un singur portar în efectiv, pe tânăra Bianca Curmenț, fiind șanse foarte mari în revenirea Danielei Vălean, de la HCM Rm Vâlcea.

Vișan a venit în vară la Sebeș și este a 3 jucătoare dintre cele transferate în intersezon ce a jucat numai 6 luni la echipa penultimă din Liga Națională, după Cristina Șunea, Alexandra Andrei (ajunsă la SCM Craiova) și Andreea Antoce (în litigiu cu clubul, ar dori să să transfere la Unirea Slobozia).

Cum șansele de evitarea retrogradării sunt reduse, Sebeșul încearcă să reducă și cheltuielile, dar și să alcătuiască un efectiv tânăr, cu care să se atace promovarea în campionatul următor.

*Ionela Gherman, aproape de Sebeș

În cărți pentru un transfer la Sebeș este Ionela Gherman, o handbalistă de 19 ani crescută la Grupul Şcolar Energetic Rm. Vâlcea, care a crezut în vară că a dat prima lovitură a carierei la senioare. O echipă olandeză, Westfriesland SEW i-a oferit un contract de 900 de euro / lună. Jucătoarea a acceptat propunerea, gândindu-se că în paralel ar putea să şi studieze în Olanda. Numai că, ajunsă în ţara respectivă, Ionela Gherman a avut o mare surpriză și s-a trezit lucrând într-o fabrică de ciocolată, fără a mai juca handbal.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea