Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş – CSM Bucureşti, meciul anului 2016, amânat | Partida se va disputa marţi, 19 ianuarie, în Sala „Florin Fleşeriu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul joc de handbal feminin din 2016 în Sala „Florin Fleşeriu” ar fi trebuit să se dispute în acest weekend, însă a fost amânat pentru săptămâna viitoare, mai precis pentru marţi 19 ianuarie, de la ora 16.00, când nou-promovata HC Alba Sebeş va întâlni CSM Bucureşti, campioana en-titre şi totodată lider cu maximum de puncte după 14 etape în Liga Naţională.CSM Unirea Slobozia - HC Alba Sebes 8

Reprogramarea jocului a avut la bază faptul că echipa din Capitală are un program dificil în competiţia supremă, Champions League (astăzi, ora 20.00, cu Midtjylland).

Amfitrioanele, conduse de antrenorul Alina Şorodoc şi directorul tehnic Seviştean Popa, sunt conştiente că şansele de a realiza în acest “meci al anului”, în privinţa renumelui adversarului, sunt nule.

Vorbim despre duelul cu o echipă garnisită cu vedere de talie mondială, internaţionale de mai multe naţionalităţi, ce-şi propune iarăşi titlul, în vreme ce în dreptul Sebeşului stau numai dezamăgiri: penultima poziţie, cu 4 puncte şi 12 meciuri pierdute din 14; 6 înfrângeri consecutive în elită; 7 eşecuri din tot atâtea jocuri externe. “Ştim că ne aşteaptă o partidă în care avem o misiune imposibilă. Jocul bun de la Slobozia, din prima rundă a returului ne oferă însă speranţe că vom reuşi să dăm o replică pe măsura întâlnirii. Ne propunem, pe cât posibil, să ne apropiem de mult mai galonatul nostru adversar”, a precizat Seviştean Popa. Din tabăra gazdelor cu siguranţă va fi absentă Cristina Predoi, handbalistă care probabil că va rata întreg returul, fiind obligată să suporte o intervenţie chirurgicală la genunchi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea