Rămâi conectat

Ştirea zilei

Hava și Dumitrel, criticați dur de un fost vicepremier. “Nu cred că mai trebuie să fie votați de către cetățeni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 12 martie, în cadrul unei conferințe de presă organizată de ALDE la Alba Iulia, fostul vicepremier Daniel Constantin, co-presedintele partidului la nivel național, a criticat în termeni duri doi dintre cei mai importanți lideri liberali din Alba, respectiv pe Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia și pe Ion Dumirel – președintele Consiliului Județean Alba.

I-a catalogat pe aceștia ca fiind “baroni locali”, “parte a unei echipe care au făcut mult rău României”, concluzionând cu “nu cred că mai trebuie să fie votați de către cetățeni”:

ALDE Alba Gheorghe Feneser Daniel Constantin_Ioan Lazar“Au ieșit oamenii în stradă pentru că își doresc oameni noi, un altfel de a se face politică. Această situație se aplică și la Alba. Este timpul unei schimbări. Lucrurile trebuie văzute și din punct de vedere al prospețimii. La consiliul județean, la Primăria Alba Iulia, îi vedem pe aceiași oameni. Domnul Dumitrel și domnul Hava, sunt parte a unei echipe care au făcut mult rău României (…) La nivel național au susținut parlamentari, miniștrii, care au tăiat pensii,salarii, au mărit impozitele, au mărit TVA-ul șamd.

Am văzut și oameni demni care dacă nu au fost de acord cu politica partidului, au plecat.

În PNL la Alba, Brașov, Călărași găsiți definiția baronilor locali. Oameni care nu au realizat un progres semnificativ pentru viața socială. Am intrat în oraș, nu am văszut cele mai bune drumuri,nu am văzut cele mai bune unități de producție (…)

Organizația PDL din Alba a fost una dintre cele mai mari susținătoare ale Guvernului (n.r. Guvernul Boc).

Unde au fost domnul Hava și domnul Dumitrel când s-a închis spitalul din Ocna-Mureș? Cum e posibil să accepte, când au guvernul propriu, ca în județul lor să se deschidă un spital. Costurile de redeschidere a spitalului sunt mult mai mari decât dacă spitalul funcționa până în momentul de față (…)

Dacă vin la putere oamenii domnului Hava și domnului Dumitrel, riscăm să mai închidem încă un spital și prin județul Alba. Oameni de genul acesta care tac doar pentru a-și păstra funcțiile, privilegiile, nu cred că mai trebuie să fie votați de către cetățeni”; a declarat Daniel Constantin.

La solicitarea jurnaliștilor de a oferi un exemplu concret de “om proaspăt pe care ALDE îl propune ca alternativă, la nivelul județului Alba”, Daniel Constantin a răspuns:

“Este rolul organizației județene să vă prezinte la momentul potrivit (…) Candidaturile se depun până pe 22 aprilie. Este deci timp sufucient să desemnăm cadidații”.

La conferința de presă au mai participat co-președinți ALDE Alba, Ioan Lazăr și Gheorghe Feneșer.. (BP)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea