HARTA| Trei localități intră în scenariul galben. Situația epidemiologică actualizată a județului Alba

Direcţia De Sănătate Publică Alba a transmis astăzi, 25 octombrie, situația cazurilor noi și a incidenței cazurilor de COVID-19, în ultimele 14 zile.

Elit ELIT

Comuna Noșlac a intrat în scenariul galben, din cel roșu, în urma scăderii incidenței la nivel local, comuna Ighiu a intrat, din nou, în scenariul galben, iar comuna Șpring este o nouă comună care intră în scenariul galben.

Potrivit datelor transmise de către DSP Alba, numărul cazurilor noi de infectare cu COVID-19, dar și incidența cazurilor active raportat la mia de locuitori, în ultimele 14 zile, în județul Alba, se menține pe un trend ascendent.

La momentul actual, 15 localități se află în scenariul roșu, Alba Iulia, Aiud, Abrud, Blaj, Sebeș, Câmpeni, Cergău, Cugir, Cut, Daia Română, Ocna Mureș, Ciugud, Cricău, Săliștea, Stremț.

În scenariul galben se află 21 localități: Baia de Arieș, Doștat, Galda de Jos, Gârbova, Ighiu, Livezile, Lopadea Nouă, Lunca Mureșului, Lupșa, Noșlac, Rădești, Râmetea, Sântimbru, Săsciori, Șpring, Sohodol, Teiuș, Unirea, Vadu Moților, Valea Lungă, Vințu de Jos.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419